Evenimentul zilei

Vi11172017

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Editorial
17 Noi 2017
Publicat în Opinii

Oamenii înțelepți spun că trebuie să avem măsură în toate: în mâncare, în băutură, în ceea ce vrem să arătăm sau să pretindem că suntem…  

13 Noi 2017
Publicat în Editoriale

Republica Moldova e o țară săracă, în care, chiar dacă circa două treimi din populație locuiește la țară, cele mai multe afaceri și, respectiv, cei mai mulți bani, se fac în capitală. Primăria capitalei este considerată o „mină de aur” și râvnită ca atare de mulți nechemați. De la proclamarea Independenței încoace, multe partide și politicieni au privit cu jind primăria, de unde poți controla și avea multe beneficii economice, financiare, politice și de imagine pentru partid și pentru cel care deține frâiele.

23 Oct 2017
Publicat în Editoriale

Există o vorba care zice cam așa: boală lungă, moarte sigură! Și mai există una și mai și: câinele moare de drum lung și prostul de grija altuia.  Cam în această cheie s-ar putea citi zvâcul recent al PSRM-ul lui Igor Dodon. Ambii au cășunat pe Curtea Constituțională într-un mod populist, cerând tragerea la răspundere de către o „comisie specială” a judecătorilor CC. PSRM-ul și-a trimis „războinicii” la atac, pe câmpia Armaghedonului politic de pe Bâc, împotriva „hoardei invadatoare” de români de la CC. 

21 Oct 2017
Publicat în Editoriale

Cu siguranță, întreg corpul diplomatic acreditat la Chișinău (reprezentanți ai diferitelor țări de pe cinci continente), este consternat de ceea ce se întâmplă în statul numit Republica Moldova. Probabil, și pinguinii, reprezentanți ai celui de-al șaselea continent, se întreabă-exclamă mirați:  „Ce pacoste pe capul moldovenilor, acest Dodon?!” 

17 Oct 2017
Publicat în Editoriale

Curtea Constituțională a Republicii Moldova a stabilit, în ședința de marți, 17 octombrie, că președintele Igor Dodon a încălcat Constituția atunci când a respins pentru a doua oară candidatura lui Eugen Sturza pentru funcția de ministru al Apărării. Curtea Constituțională a fost sesizată de către premierul Pavel Filip.

Pagina 1 din 61