Evenimentul zilei

Sam01182020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Editorial Horoscop Horoscop 25 iunie 2019

Horoscop 25 iunie 2019

25 Iunie 2019 - 

– Berbec:
Cel mai probabil vei alege viteza în tot ce faci, fără să stai prea mult cu gândul la consecințe. Dar acestea nu vor lipsi și nici nu se vor diminua, chiar dacă le ignori.

– Taur:
E cam multă agitație în jur și te vei lăsa și tu cuprins de ea, deși nu ți se potrivește și nici nu îți folosește la nimic. E de ajuns să o refuzi, păstrându-ți calmul, în orice situație.
– Gemeni:
Vin provocări, invitații, propuneri sau doar motive pentru a pierde timpul. Te atrag toate acestea, dar știi foarte bine că nu îți aduc cine știe ce beneficii.
– Rac:
Este ziua vitezei, dar ție nu ți se potrivește și de aici ar putea să apară unele mici defazări sau nemulțumiri pe care s-ar putea să alegi să le exprimi în gura mare. Horoscop 25 iunie 2019 – Leu:
Ar fi de dorit să te ocupi de ceea ce trebuie, dar și de ceea ce îți face plăcere să faci, ca o compensație, menită să diminueze oboseala.
– Fecioară:
S-ar putea să înveți ceva de mare preț din situațiile pe care încerci să le forțezi și acestea refuză să se conformeze la viteza cu care vrei tu să îți vezi realizate anumite dorințe.
– Balanță:
Poate că ai nevoie de un anumit tip de sprijin pe care partenerul de cuplu nu ți-l poate oferi. Motivul ar putea veni chiar de la tine pentru că nu comunici suficient. 
– Scorpion:
Munca este o sursă de satisfacții, dar și de nemulțumiri. Este important să păstrezi echilibrul între cele două tendințe, ca să eviți suprasolicitarea.
– Săgetător:
Te orientezi spre pasiunile sau plăcerile tale, ca să compensezi anumite lipsuri, dar nu e suficient. Ai nevoie de preocupări clare, menite să te ajute cu problemele interioare.
– Capricorn:
Liniștea din casă ar trebui să fie mai importantă decât orice nemulțumire de-a ta. Știi deja ce se petrece atunci când dorințele tale sunt pe primul loc.
– Vărsător:
Deplasările pot fi ceva mai stresante, la fel și discuțiile, chiar și cele obișnuite. Dacă vei dori, vei putea să le imprimi un alt ton, mai conciliant.
– Pești:
Nemulțumirile legate de bani sau alte beneficii pe care nu ai reușit să le obții pot să îți coloreze ziua în tonuri cenușii, deși știi și tu că nu e corect, față de tine.

Lasă un comentariu