Evenimentul zilei

Dum08092020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Editorial Horoscop Horoscop 18 noiembrie 2019

Horoscop 18 noiembrie 2019

18 Noiembrie 2019 - 

– Berbec
Poate fi o zi deosebit de complicată, dacă te vei lăsa prins de propriile intenții și planuri, refuzând să te adaptezi la realitate, la planurile celorlalți.

– Taur
Ai putea complica și mai mult o problemă pe care vrei, neapărat, să o rezolvi azi. Dacă ești o fire mai diplomată, vei înțelege că au și ceilalți drepturile lor. 
– Gemeni
Sunt prea multe necunoscute în planurile tale de azi, ca să poți trece la acțiune. Mai bine culegi informații sistematic și apoi decizi ce ai de făcut.
– Rac
Ar fi util să te îndepărtezi puțin, în mintea ta, de orice problemă la care nu găsești o soluție rapid. Poate așa vrei reuși să te concentrezi pe ce poți face și nu vei mai pierde timp.
– Leu
Contextul nu te ajută să rezolvi problemele celor din anturaj și nici să îi cooptezi în rezolvarea problemelor tale urgente. Ar fi bine să accepți situația și să te orientezi.
– Fecioară
Ai idei cât să mai dai și la alții, dar multe dintre ele trebuie prelucrate cu atenție, ca să descoperi capcanele și iluziile care se ascund foarte bine printre satisfacțiile dorite.
– Balanță
Te agiți cam mult și știi deja că această agitație doar te obosește, nu contribuie la rezolvarea problemelor. Mai bine te calmezi și faci ce poți, cu ce ai.
– Scorpion
Ești pe punctul de a renunța la o dorință, fără să știi dacă este realizabilă sau nu. Dacă ai o strângere de inimă când te gândești să renunți, ar fi mai bine să te răzgândești.
– Săgetător
Sigur că sunt multe variante de evoluție a unor situații pe care le urmărești, dar ai tendința de a te concentra doar pe cele care îți convin.
– Capricorn
Încerci să pui piedici proiectelor care nu au acordul tău, mai ales în familie. Faci acest lucru doar din orgoliu, fără să te gândești la pierderi. 
– Vărsător
Există riscul unor confruntări deosebit de dăunătoare cu partenerii de orice fel. Ar fi bine să te ferești, dar ca să faci asta, trebuie să și înțelegi ce se petrece sub ochii tăi. 
– Pești
Intuiești că va veni și momentul potrivit pentru a-ți afirma și realiza anumite dorințe. De asta ai nevoie acum, de convingerea că va veni și rândul tău.

Lasă un comentariu