Evenimentul zilei

Sam04042020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Editorial Editoriale Felicitarea lui Dodon pentru președintele Donald Trump (pamflet)

Felicitarea lui Dodon pentru președintele Donald Trump (pamflet)

09 Noiembrie 2016 - 

Stimate domnule prezident, Donald Frederikovici Trump. Vă felicit pentru că așa mi-o zis Vladimir Putin. El crede că matale o să recunoști Crimeea sa. Vă felicit cu înfrângerea eurounioniștilor din Moldova.

Popoarele noastre au o lungă istorie de colaborare frățească. Cu toate că Republica Moldova este o țară mai veche în Europa, 650 de ani, poporul moldovenesc niciodată nu a privit de sus poporul american, toată vremea de jos. Marele nostru domnitor Ștefan cel Mare, a pledat pentru relații bune cu Statele Unite ale Americii. Împreună am apărat hotarele de sud ale Rusiei (în Siria) și nu am cedat Crimeea.

În timpul Marelui Război pentru Apărarea Patriei, am luptat împreună împotriva cotropitorilor fasciști din Occident. Marele nostru erou, Alexandr Matrosov, a căzut pe ambrazură inclusiv pentru eliberarea Americii. A murit cu gândul la Kremlin, și cu o conservă americană furată din depozit, în buzunar. Împreună i-am criticat pe democrați, și împreună trebuie să scoatem Moldova din captivitatea oligarhilor bogătași.

În această zi frumoasă, când „voi” ați devenit prezident, vreau să vă urez succes și mari victorii împotriva imperialismului liberal. Statele Unite au fost mereu un exemplu pentru Partidul Socialiștilor, fiindcă șî noi vrem să șim federație. La noi alegerile vor fi duminică. Eu tot vreu să șiu prezident. Împotriva mea este una, Maia Sandu. Ajutați-mă să scap de ea, v-o rugat „licino” Vladimir Vladimirovici. From Bahamas with love !!!

Lasă un comentariu