Evenimentul zilei

Lun05212018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Externe
Evenimentul zilei - Externe
21 Mai 2018
Publicat în Externe

Cu o prezență la urne de 46,1%, faţă de 80% la precedentele alegeri prezidenţiale, din 2015, Maduro a obținut puțin peste 60% dintre voturi, fiind ales de 5,8 milioane de venezueleni. Cel mai bine plasat adversar, Henri Falcon, care a obținut 1,8 milioane de voturi.

21 Mai 2018
Publicat în Externe

Chiar înainte de sosirea extremei drepte la putere în Italia, guvernul de centru stânga aflat la final de mandat închisese o mare parte din frontiera maritimă, cu preţul unor aranjamente controversate, potrivit France Presse.

20 Mai 2018
by  - 
Publicat în Externe

Un avion care zbura pe o rută internă în Cuba, cu 104 pasageri şi şase membri ai echipajului mexicani la bord, s-a prăbuşit vineri la scurt timp după decolare, presa de stat anunţând foarte puţini supravieţuitori, relatează AFP.

19 Mai 2018
by  - 
Publicat în Externe

Vaticanul a sfătuit călugărițele din întreaga lume să nu petreacă prea mult timp pe rețelele de social media pentru a evita să își întrerupă stilul de viață cu "zgomot, știri și cuvinte". 

19 Mai 2018
by  - 
Publicat în Externe

Un avion de pasageri de tip Boeing 737 s-a prăbuşit vineri la scurt timp după decolarea de pe aeroportul din Havana, anunţă surse din cadrul serviciilor de intervenţie. La bordul aeronavei se aflau 110 persoane, anunţă autorităţile cubaneze, citate de presa publică de la Havana.

18 Mai 2018
Publicat în Externe

Serghei Skripal, fostul spion rus care a fost otrăvit cu o substanță neurotoxică în orașul britanic Salisbury, în luna martie, a fost externat din spital, a anunțat, vineri, serviciul medical al Marii Britanii.

18 Mai 2018
Publicat în Externe

Începând de miercuri, au avut loc percheziţii în mai multe imobile vizate de ancheta privind fondul de stat intitulat generic „1MDB”, iar poliţia urmează să stabilească valoarea bunurilor confiscate, a comunicat directorul departamentului malaezian pentru anchetarea infracţiunilor economice.

18 Mai 2018
by  - 
Publicat în Externe

Președintele Donald Trump l-a însărcinat pe secretarul de stat Mike Pompeo să pregătească un plan pentru introducerea de sancțiuni suplimentare împotriva Rusiei în legătură cu presupusa încălcare a Tratatului privin lichidarea rachetelor de raza medie si scurta (Tratatul INF). Decizia este publicată pe site-ul Casei Albe.

18 Mai 2018
by  - 
Publicat în Externe

Senatul SUA a confirmat-o pe Gina Haspel în fruntea serviciilor americane de spionaj - CIA. Votul a fost strâns, 51 pentru şi 45 împotrivă, după mai multe controverse privind numirea acesteia.

18 Mai 2018
Publicat în Externe

Gina Haspel a primit, vot favorabil din partea Senatului Statelor Unite pentru a ocupa funcția de director al Agenției Centrale de Informații (CIA).

17 Mai 2018
by  - 
Publicat în Externe

Specialiştii de la Accuweather ne avertizează că trebuie să ne aşteptăm la fenomene extreme toată vara.

17 Mai 2018
Publicat în Externe

Armata israeliană a întreprins în noaptea de miercuri spre joi un raid aerian împotriva infrastructurilor Hamas în Fâşia Gaza, a anunţat instituţia într-un comunicat, potrivit AFP, citată de Agerpres.

17 Mai 2018
Publicat în Externe

Phenianul a ameninţat miercuri că va renunţa la întâlnirea celor doi lideri dacă Washingtonul îi va cere în continuare să renunţe unilateral la arsenalul nuclear.

16 Mai 2018
Publicat în Externe

În primele trei luni ale anului, Facebook a blocat 583 de milioane de conturi false la scurt timp după ce acestea au fost înregistrate. Alături de aceste veşti, compania a mai oferit câteva statistici interesante despre modul în care conţinutul a fost moderat în primul trimestru din 2018.

Pagina 1 din 351