Evenimentul zilei

Mie07262017

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Externe
Evenimentul zilei - Externe
25 Iul 2017
by  - 
Publicat în Externe

Președintele Comitetului Întrunit al șefilor de Stat Major din SUA, Joseph Dunford, a declarat recent, la o conferință, în Colorado, că Federația Rusă reprezintă un pericol pentru R. Moldova, Ucraina și Georgia.

23 Iul 2017
by  - 
Publicat în Externe

Denisa Răducu, o cîntăreață cunoscută în rîndul maneliștilor sub pseudonimul Denisa Manelista, a decedat în cursul dimineții de duminică.

21 Iul 2017
by  - 
Publicat în Externe

Mai mulți artiști de peste ocean au reacționat la auzirea veștii morții lui Chester Bennington, solistul formației americane Linkin Park. În același timp, pe platformele Facebook și Twitter, un număr imposibil de estimat de oameni distribuie mesaje de condoleanțe pentru familia regretatului artist.

21 Iul 2017
by  - 
Publicat în Externe

Chester Bennington, in varsta de 41 de ani a fost gasit spanzurat in locuinta sa.

20 Iul 2017
by  - 
Publicat în Externe

Gigantul petrolier american ExxonMobil a fost amendat, joi, cu două milioane de dolari de către Trezoreria SUA, pentru încălcarea sancțiunilor economice impuse Rusiei.

20 Iul 2017
by  - 
Publicat în Externe

Senatorul american republican, John McCain, candidat la preşedinţia partidului Republican în 2008, a fost diagnosticat cu o formă agresivă de cancer cerebral, potrivit BBC.

19 Iul 2017
by  - 
Publicat în Externe

Jurnaliștii de la TVR Moldova scriu într-un amplu material despre posibilitatea revenirii, după 2024, atunci când actual lider de la Kremlin, Vladimir Putin, nu va mai putea candida la o nouă funcție supremă în stat, că Rusia ar putea reveni la o formă regală de conducere a țării.

15 Iul 2017
by  - 
Publicat în Externe

La un an după puciul militar eşuat din 15 iulie 2016, în Turcia, aflată în continuare sub stare de urgenţă, cifrele legate de lovitura de stat încă variază în funcţie de sursă şi moment, în condiţiile în care continuă epurările şi detenţiile presupuşilor susţinători ai puciştilor, confiscările de companii şi concedierea funcţionarilor, relatează EFE.

14 Iul 2017
by  - 
Publicat în Externe

Ucraina vrea să devină parte a mai multor strucuri organizaționale ale UE pe termen lung, a declarat joi președintele de la Kiev, Petro Poroșenko, în cadrul unei conferințe comune cu președintele Consiliul European, Donald Tusk și președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, ținute cu ocazia summitului UE-Ucraina, ce s-a desfășurat la Kiev. 

14 Iul 2017
Publicat în Externe

Afacerile în țara lui Putin sunt un risc total, susţine William Browder, co-fondator al Hermitage Capital, un specialist în pieţele din Rusia.

13 Iul 2017
by  - 
Publicat în Externe

Opt mașini au fost acoperite cu un val de pământ, în sudul Chinei, după ce o alunecare de teren s-a produs chiar lângă o șosea intens circulată. Momentul a fost suprins de o cameră instalată la bordul unei alte mașini.

13 Iul 2017
Publicat în Externe

Comisia Europeană a anunțat, joi, că, după ce a a examinat măsurile comunicate de Estonia, Luxemburg și România privind punerea integrală în aplicare a Directivei privind lucrătorii sezonieri, a decis să închidă procedurile împotriva acestor state membre, informează un comunicat de presă al executivului comunitar.]Directiva privind lucrătorii sezonieri (Directiva 2014/36/UE), adoptată la 26 februarie 2014, stabilește condițiile de intrare și de ședere a lucrătorilor sezonieri din afara UE și definește drepturile acestora.

13 Iul 2017
by  - 
Publicat în Externe

Cei cinci bărbați acuzați de uciderea opozantului rus Boris Nemțov, în februarie 2015, au fost condamnați la pedepse cuprinse între 11 și 20 de ani de închisoare de un tribunal din Moscova, după un proces care nu a permis cu toate acestea stabilirea celui care a comandat asasinatul, informează agenția de presă AFP.

13 Iul 2017
Publicat în Externe

Luiz Inacio Lula da Silva, preşedinte al Braziliei între 1 ianuarie 2003 şi 1 ianuarie 2011, a fost condamnat la nouă ani şi şase luni de închisoare pentru corupţie şi spălare de bani, a anunţat miercuri tribunalul judecătorului Sergio Moro, în Curitiba. Lula "va putea face apel în libertate", potrivit sentinţei, informează AFP.

Pagina 1 din 317