Evenimentul zilei

Dum06072020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Externe TRAGEDIA AVIATICĂ. La bord se aflau 71 olandezi, 23 americani, 10 britanici, 4 francezi, 4 germani. Identitatea celorlalți nu este stabilită

TRAGEDIA AVIATICĂ. La bord se aflau 71 olandezi, 23 americani, 10 britanici, 4 francezi, 4 germani. Identitatea celorlalți nu este stabilită

18 Iulie 2014 - 

UPDATE 7. Agențiile americane de informații confirmă că o rachetă a fost lansată înspre avionul Malaysian Airlines, dar serviciile nu au căzut de acord dacă este vorba despre o rachetă lansată din Rusia sau din estul Ucrainei, spun surse citate de Wall Street Journal.


UPDATE 6. Marea Britanie cere o reuniune de urgență a Consiliului de Securitate al ONU, pentru a discuta despre situația din Ucraina.
UPDATE 5. ROMATSA informează că este pregătită să facă faţă eventualei creşteri a traficului aerian, după accidentul aviatic din Ucraina, şi că asigură deja o creştere de trafic aerian de 25-30% ca urmare a rerutării zborurilor în contextul conflictului din ţara vecină, potrivit Mediafax.
UPDATE 4. Potrivit celor mai noi informații, la bord de aflau 71 de cetățeni olandezi, 23 de americani, 10 britanici, patru francezi și patru germani . Cetățenia celorlalți pasageri nu a fost încă stabilită.

Evzmd.md

Website evzmd.md

Lasă un comentariu