Evenimentul zilei

Lun07132020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Externe VIDEO// Patriarhul KIRIL își face armată de „troli spirituali”. Îi va SPOVEDI pe RUȘI prin cea mai nouă APLICAȚIE HI-TECH direct de pe MOBIL

VIDEO// Patriarhul KIRIL își face armată de „troli spirituali”. Îi va SPOVEDI pe RUȘI prin cea mai nouă APLICAȚIE HI-TECH direct de pe MOBIL Recomandat

27 Iulie 2016 - 

Cu susținerea Bisericii Ortodoxe Ruse va fi lansat un messenger special pentru enoriași și preoți, anunță serviciul de presă al rețelei de socializare ortodoxe „Elițî”, citată de TASS.

Media

Aplicația  va deveni „o parte importantă a platformei unice de comunicare a Bisericii Ortodoxe Ruse, realizată pentru satisfacerea necesităților credincioșilor de comunicare interactivă și pentru o comunicare neîntreruptă între enoriași și Biserică”, se spune în comunicat. În noul messenger, în afară de funcțiilor obișnuite, vor fi și funcții speciale pentru fețele bisericești de diferite ranguri. La începutul lunii iulie, Patriarhul Moscovei și al întregii Rusii a anunțat despre lansarea a două posturi de televiziune cu tematică religioasă.

„Potrivit estimărilor noastre, auditoriul rețelei poate ajunge la 7-10 milioane de oameni”, a declarat directorul pentru dezvoltare a rețelei „Elițî”, Ivan Suslin.

 

Lasă un comentariu