Evenimentul zilei

Dum08092020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Externe RĂZBOIUL DIN UCRAINA trece într-o nouă fază. Rusia a LANSAT și TIRURI de ARTILERIE | LIVE TEXT

RĂZBOIUL DIN UCRAINA trece într-o nouă fază. Rusia a LANSAT și TIRURI de ARTILERIE | LIVE TEXT Recomandat

25 August 2014 - 

Militari ruși au pătruns pe teritoriul Ucrainei prin zona Șerbakov-Markin, lângă punctul vamal Novoazovsk, scrie site-ul Șoim Press. Potrivit sursei citate, trupele sunt însoțite de tancuri, transportoare blindate și camioane militare.


Autorităţile ucrainene au confirmat că un convoi format din "zeci" de blindate şi tancuri a trecut frontiera dinspre Rusia în sudul Ucrainei, în apropiere de Marea Azov, şi este implicat în lupte cu grănicerii. „Bătălia este în desfăşurare”, a declarat purtătorul de cuvânt al armatei ucrainene Leonid Matiuhin.

UPDATE 15.00 Preşedinţii Rusiei şi Ucrainei, Vladimir Putin şi Petro Poroşenko, ar putea avea o întrevedere, marţi, în capitala belarusă Minsk, relatează Itar-Tass, în pagina electronică.
„Frontiera ucraineană a fost încălcată de un convoi de zeci de tancuri şi vehicule blindate", care au intrat pe teritoriul ucrainean în apropiere de oraşul industrial Mariupol, a declarat purtătorul de cuvânt al armatei ucrainene Leonid Matiuhin.

Evzmd.md

Website evzmd.md

Lasă un comentariu