Evenimentul zilei

Ma01232018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Externe Faceți cunoștință: Joe Lieberman. Trump îl și vede la postul de director al FBI. Cine este americanul, cu nume de evreu

Faceți cunoștință: Joe Lieberman. Trump îl și vede la postul de director al FBI. Cine este americanul, cu nume de evreu

19 Mai 2017 - 

Donald Trump, președinte SUA, a răspuns presei că viitorul director al FBI ar putea fi Joe Lieberman, fără a oferi detalii. Fostul senator din statul Connecticut va concura cu trei candidați și, indiferent cine va fi desemnat, va avea de furcă cu hackerii ruși. 

Cel mai probabil, anume el va fi șeful. Ceilalți doi ori s-au retras, sau nu sunt la fel de populari. Iar Trump are mare nevoie, ca după concedierea lui Comey, totul să meargă ca pe unt. 

Joe Lieberman de 75 de ani, este prietenul lui John McCain. În 2006, din cauză că a susțint intervenția în Irak, Lieberman așa și n-a mai trăit clipa să fie ales senator din partea democraților. Până atunci, era la un pas de a ajunge vicepreședinte al SUA, în timpul campaniei lui Albert Gora, însă victoria a obținut-o Bush Jr. 

„Nu voi uita niciodată că, grație lui Gora, am ajuns primul evreu american, propus de partidul de guvernământ la această funcție”, a spus el. 

Directorul FBI este ales pentru 10 ani. 

 

 

Lasă un comentariu