Evenimentul zilei

Lun12172018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Externe Italia: Moldoveancă filmată cum o bate pe bătrâna de care îngrijea // VIDEO

Italia: Moldoveancă filmată cum o bate pe bătrâna de care îngrijea // VIDEO Recomandat

30 August 2017 - 

O moldoveancă în vârstă de 46 de ani își bătea periodic bătrâna pe care o îngrijea. Femeia a fost filmată de către un vecin al bătrânei. Acum forțele de ordine cercetează cazul.

Media

Cazul a avut loc la Padova. Moldoveanca lucrează în casa bătrânei de 10 ani și avea încrederea totală din partea familiei. Victima în vârstă de 87 de ani este paralizată și imobilizată într-un scaun cu rotile. Aceasta mai suferă de Alzheimer și mai are și un fiu cu probleme psihice în casă, care de asemenea era bătut de moldoveancă.

Bătăile au început acum un an, când bătrâna refuza să mânânce sau să bea. Îngrijitoarea o lovea cu palmele peste față și o trăgea de păr. Italianca mai are un fiu stabilit în Elveția, dar care în fiecare lună venea să-și viziteze mama. Acesta a observat de la un timp echimoze pe corpul mamei, dar de fiecare dată moldoveanca găsea explicații, ba că s-ar fi lovit în duș, ba că a căzut din scaunul cu rotile, sau că de vină ar fi un anticuagulant, pe care bătrâna îl folosea. Acest lucru a fost confirmat și de medicii la care a apelat fiul victimei pentru a afla de unde se trag echimozele, scrie stirilocale.md.

Coșmarul celor doi italieni, mamă și fiu, ambii bolnavi a durat până acum două săptămâni, când un vecin a filmat de la fereastră ce se întâmpla în casa unde lucra moldoveanca.

În imagini se vede clar cum moldoveanca o lovește de câteva ori pe bătrână cu palma peste față. Filmulețul video a fost prezentat judecătorilor, care i-au interzis moldovencei să se apropie de casa bătrânei. Cercetările continuă pentru a găsi suficiente dovezi. Familia bătrânei vrea ca moldoveanca să ajungă după gratii pentru ceea ce a comis.

Lasă un comentariu