Evenimentul zilei

Sam11172018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Externe Moscova în sărbătoare! A fost deschis cel mai mare parc. Are 10 hectare și a costat 250 de milioane de dolari / GALERIE FOTO

Moscova în sărbătoare! A fost deschis cel mai mare parc. Are 10 hectare și a costat 250 de milioane de dolari / GALERIE FOTO

20 Septembrie 2017 - 

La Moscova a fost deschis cel mai mare parc din oraș. Un proiect pentru care autoritățile nu au făcut rabat la bani. Parcul este inovativ și are multe suprize pentru vizitatori. 

 

La doi pași de Kremlin, pe o suprafață de 10 hectare, poți să vezi o Rusie în miniatură, cel puțin la capitolul relief. Autorii proiectului au amenajat zone cu vegetație de tundră, pădure de foioase, stepă și mlaștini.

Într-o seră subterană, special amenajată, se fac experimente și se cresc plante fără sol. Rădăcinilie atârnă și sunt doar pulverizate cu substanțe hrănitoare. Pentru a reduce cheltuielile de transport, fructele și legumele vor fi cultivate în mediul urban. Horticultorii dau asigurări că legumele viitorului vor fi la fel de gustoase.

În mai multe pavilioane poți face călătorii în timp. Cu ajutorul unor tehnologii de ultimă oră poți fi martor la evenimentele din trecut.

Parcul s-a deschis de câteva zile, însă numărul de vizitatori este în continuă creștere.

Amenajarea parcului a costat aproximativ 250 de milioane de dolari.

Parcul Zaryadye a fost amenajat pe locul fostului Hotel Rossya. Sunt numeroase zone de recreere, cafenele și scene pentru concerte în aer liber. Anul viitor va fi construită și o filarmonică.

Lasă un comentariu