Evenimentul zilei

Lun10222018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Externe Bilanțul morților după prăbușirea unui imobil din RUSIA a crescut la șase

Bilanțul morților după prăbușirea unui imobil din RUSIA a crescut la șase

10 Noiembrie 2017 - 

Șase persoane au murit și trei au fost rănite în prăbușirea parțială a unei clădiri cu nouă etaje joi la Ijevsk, la 1.000 km est de Moscova, potrivit unui nou bilanț anunțat vineri de autoritățile locale ruse.

Sunt trei răniți și șase morți", a declarat Ministerul Sănătății din regiunea Udmurtia a cărei capitală este Ijevsk. Unul dintre răniți este încă spitalizat, potrivit aceleiași surse.

Un bilanț anunțat anterior era de trei morți, printre care un copil. Cel de-al șaselea cadavru a fost descoperit vineri dimineață devreme, a declarat un responsabil al serviciilor de urgență.

"O femeie a fost găsită în subsolul clădirii", a transmis un responsabil, indicând că operațiunile de căutare și salvare continuă.

"Circumstanțele accidentului sunt examinate", a declarat la rândul ei procuratura acestui oraș de 650.000 de locuitori într-un comunicat publicat joi pe site-ul său.  

Ministerul pentru Situații de Urgență a precizat că "imobilul s-a prăbușit parțial" la ora locală 16:41 (12:41 GMT). Imaginile surprinse de camerele de supraveghere au arătat o explozie puternică, produsă la un etaj inferior al blocului.

Comisia de anchetă rusă a anunțat deschiderea unei investigații. Imaginile transmise de televiziuni arătau fațada distrusă a imobilului, situat în apropierea unei intersecții foarte aglomerate.

O persoană care locuiește în zonă a declarat la postul public Rossia 24 că a auzit un zgomot puternic, ca al unei explozii, care a făcut clădirea să vibreze.

 

 

 

Lasă un comentariu