Evenimentul zilei

Lun10222018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Externe VIDEO// TRUMP îi zice „niet” lui PUTIN. Află motive pentru care întrevederea a fost anulată

VIDEO// TRUMP îi zice „niet” lui PUTIN. Află motive pentru care întrevederea a fost anulată Recomandat

10 Noiembrie 2017 - 

Cu toate că fusese anunțată ca sigură, întâlnirea dintre șefii de la Casa Albă și Kremlinul nu va mai avea loc în Vietnam, așa cum era anunțată săptămâna trecută.

Media

Astfel, cei doi șefi de stat nu se vor întâlni în marja summit-ului APEC de astăzi din Vietnam.

Nu a fost confirmată vreodată o asemenea întâlnire și ea nu va avea loc din cauza nepotrivirilor de agendă din ambele părți”, a declarat purtătoarea de cuvânt a casei Albe, Sarah Sanders, jurnaliștilor ce se aflau la bordul avionului prezidențial Air Force One, înainte de aterizarea în orașul vietnamez Danang unde are loc summit-ul. Anterior, șeful diplomației americane Rex Tillerson declarase că nu este încă clar dacî cei doi se vor întâlni tete-a-tete.

Pe de altă parte, purtătorul de cuvânt al lui Putin, Dmitri Pesko, a declarat, vineri, că o întrevedere Putin-Trump în marja summit-ului APEC este posibilă și a spus că părțile mai discută încă această posibilitate.

 

De la preluarea mandatului rezidențiale de către Donald Trump, la începutul acestui an, cei doi lideri s-au întâlnit o singură dată față în față, în iulie la summit-ului G20 din Germania.

Lasă un comentariu