Evenimentul zilei

Lun10222018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Externe VIDEO// Prima Doamnă a Americii a cucerit ZIDUL chinezesc. VEZI ce senzație a făcut acesta în China

VIDEO// Prima Doamnă a Americii a cucerit ZIDUL chinezesc. VEZI ce senzație a făcut acesta în China

10 Noiembrie 2017 - 

Melania Trump a vizitat vineri Marele Zid, în apropiere Beijing, după o vizită la grădina zoologică din capitala chineză, unde a admirat doi urși panda, un animal extrem de popular în rândul chinezilor, folosit de către autorități în scopuri diplomatice.

Media

Soțul său, președintele american Donald Trump, a plecat în Vietnam pentru summitul anual al Forumului Asia-Pacific (APEC) din Da Nang, după vizita oficială în China.

Melania Trump a vizitat mai întâi grădina zoologică din Beijing unde a fost întâmpinată de elevi fluturând steaguri ale Chinei și Statelor Unite, înainte de a admira doi urși panda gigant, Gu Gu și Meng'er.

Prima doamnă l-a hrănit Gu Gu și a aflat detalii despre nutriția și viața acestuia în timpul perioadei petrecute la grădina zoologică, a indicat directoarea de comunicare a Melaniei, Stephanie Grisham, preluată de CNN. Înfruntând frigul timp de o jumătate de oră, Melania Trump a vizitat apoi Marele Zid.

 

 

 

 

Lasă un comentariu