Evenimentul zilei

Dum02172019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Externe VIDEO// 30 de autoturisme de lux de contrabandă, distruse cu buldozere de autorităţile filipineze

VIDEO// 30 de autoturisme de lux de contrabandă, distruse cu buldozere de autorităţile filipineze

07 Februarie 2018 - 

Guvernul filipinez a distrus 30 de autoturisme de lux de contrabandă, folosind buldozere pentru a strivi vehiculele confiscate, într-un avertisment tranşant adresat în egală măsură contrabandiştilor şi oficialilor corupţi.

Media

Preşedintele Rodrigo Duterte a urmărit distrugerea a 20 dintre vehicule, în valoare de 1,2 milioane de dolari, marţi, la sediul Oficiului pentru vămi din Manila. Alte zece maşini au fost distruse simultan în oraşele port Cebu şi Davao, relatează Agerpres.

În trecut, autorităţile scoteau la licitaţie vehiculele confiscate, pentru a obţine fonduri. Preşedintele Duterte a afirmat însă că administraţia sa nu vrea să scoată la licitaţie bunuri de contrabandă ca acestea să nu ajungă pe mâinile unor infractori informaţi de oficiali corupţi.

Autoturismele - Lexus, BMW, Mercedes, Audi, Jaguar şi Corvette - fuseseră confiscate din transporturi separate provenite din Hong Kong, SUA şi Emiratele Arabe Unite.

Lasă un comentariu