Evenimentul zilei

Ma12112018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Externe Donald Trump şi Vladimir Putin au discutat telefonic despre procesul de pace din Orientul Mijlociu

Donald Trump şi Vladimir Putin au discutat telefonic despre procesul de pace din Orientul Mijlociu

13 Februarie 2018 - 

Preşedintele rus Vladimir Putin, care l-a primit luni pe liderul palestinian Mahmoud Abbas, a declarat că a discutat telefonic cu omologul său american, Donald Trump, despre procesul de pace din Orientul Mijlociu dintre israelieni şi palestinieni, informează agenţia de ştiri Tass.

"Tocmai am vorbit cu preşedintele american Trump", i-a spus Putin lui Abbas înainte de a continua discuţiile în spatele uşilor închise. "Aş dori să vă transmit din partea sa urări de bine", a continuat preşedintele rus.

"Evident, am vorbit despre conflictul israeliano-palestinian", a precizat liderul de la Kremlin, adăugând că situaţia din regiunea Orientului Mijlociu "este departe de ceea ce vrem să vedem", potrivit Mediafax.

La rândul său, preşedintele palestinian Mahmoud Abbas i-a spus omologului său rus, Vladimir Putin, că nu mai este acceptabil rolul Statelor Unite ca mediator al discuţiilor de pace în Orientul Mijlociu din cauza comportamentului Washingtonului.

Lasă un comentariu