Evenimentul zilei

Vi12142018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Externe Ţara care a aprobat producţia de marijuana în scopuri medicale

Ţara care a aprobat producţia de marijuana în scopuri medicale

02 Martie 2018 - 

Parlamentul grec a aprobat joi un proiect de lege care va permite producerea de marijuana în scopuri medicale, informează agenţia de presă AMNA.

„Suntem în discuţii pentru a licenţia o singură unitate care să includă producţia, procesarea precum şi fabricarea de produse finite din canabis. Despre asta este vorba”, a spus Andreas Xanthos, ministrul Sănătăţii.

Partidele din opoziţie care au votat în favoarea proiectului de lege au apreciat ca fiind incomplet cadrul legal introdus de guvern. De asemenea, au considerat că nici nu este definit clar, dar că este un pas în direcţia bună, scrie news.ro.

Noua Democraţie, unul dintre partidele care au fost împotriva proiectului, a spus că nu pune la îndoială valoarea marijuanei medicinale dar este împotriva felului în care guvernul aprobă legile noi pentru că nu se asigură că va fi prevenită cultivarea, producţia şi vânzarea necontrolată.Partidul Comunist a votat împotriva proiectului de lege şi a făcut apel către minister să îl retragă, acuzând guvernul că a dat cale liberă „vulturilor” şi „multinaţionalelor criminale”.

 

 

Lasă un comentariu