Evenimentul zilei

Joi04182019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Externe Yulia Skripal A REFUZAT ajutorul oferit de ambasada Rusiei la Londra

Yulia Skripal A REFUZAT ajutorul oferit de ambasada Rusiei la Londra

12 Aprilie 2018 - 

Yulia Skripal, care a fost otrăvită alături de tatăl ei, Sergei Skripal, un fost spion rus, a declarat că nu va accepta ajutorul oferit de ambasada Rusiei la Londra, conform unui comunicat publicat de poliţia metropolitană, scrie The Guardian.

Ea susţine că tatăl său rămâne bolnav în continuare şi că ea încă simte efectele neurotoxinei care a fost folosită împotriva lor. Skripal a făcut referire şi la comentariile făcute de verişoara sa, Viktoria, în presa din Rusia şi i-a cerut să nu o contacteze sau viziteze în Marea Britanie, potrivit News.ro.

Skripal a confirmat că este în siguranţă şi că are la dispoziţia sa, în timpul recuperării, ofiţeri antrenaţi special care o ajută şi îi explică tot procesul investigaţiei. Ea a adăugat şi că va da interviuri presei în timp, dar a cerut răbdare în timp ce se recuperează. Comunicatul vine la două zile după ce a fost externată de la spitalul din Salisbury.

Fostul spion rus care a lucrat pentru britanici, Sergei Skripal şi fiica sa, Yulia Skripal, au fost otrăviţi cu o neurotoxină pe 4 martie şi au fost găsiţi inconştienţi pe o bancă din oraşul englez Salisbury. Marea Britanie şi aliaţii săi au acuzat Rusia că s-ar afla în spatele atacului, dar Moscova neagă vehement orice implicare.

 

Lasă un comentariu