Evenimentul zilei

Mie01162019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Externe VIDEO// Artistă UCISĂ pe scena, ÎNSĂRCINATĂ în opt luni. UNDE s-a întâmplat tragedia

VIDEO// Artistă UCISĂ pe scena, ÎNSĂRCINATĂ în opt luni. UNDE s-a întâmplat tragedia

13 Aprilie 2018 - 

O artistă din Pakistan a fost ucisă pe scena pe care evolua, deoarece nu ar fi dorit să se ridice în picioare în timp ce cânta. Tânara, în vârstă de 28 de ani, era însărcinată în opt luni de zile, fapt ce o împiedica să poată sta în picioare pentru o perioadă mai mare.

Media

Cântăreața de muzică populară pakistaneză Samira Sindhu se afla la o petrecere și cânta așezată pe un scaun, fiind însărcinată. Bărbatul care a împușcat-o s-ar fi înfuriat pentru că tânăra nu a vrut să cânte în picioare. El susține însă că intenția sa nu a fost de a o ucide, ci a vrut să tragă un foc în aer, relatează BBC.

Soțul cântăreței le-a povestit polițiștilor că agresorul a scos pistolul și a amenințat-o că o împușcă dacă nu se ridică de pe scaun să cânte un picioare. Când femeia i-a spus că nu se poate ridica, acesta a împușcat-o.

 

Violența împotriva femeilor este o problemă mai veche în Pakistan, unde una din trei femei căsătorite sunt agresate de soții lor. Acestea sunt cifrele oficiale, însă estimările informale sunt mai mari. 

Lasă un comentariu