Evenimentul zilei

Mie03202019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Externe Arkady Dvorkovich: „Relaţiile internaţionale nu ar trebui să depindă de starea de spirit a unei persoane”

Arkady Dvorkovich: „Relaţiile internaţionale nu ar trebui să depindă de starea de spirit a unei persoane”

13 Aprilie 2018 - 

Arkady Dvorkovich, vicepremierul Rusiei, a declarat, vineri, că relaţiile internaţionale nu ar trebui să depindă de starea de spirit a unei persoane, făcând referire la mesajele postate pe Twitter de preşedintele american Donald Trump, informează site-ul agenţiei de presă Reuters, conform Mediafax.

 Dvorkovich a afirmat că Rusia nu este pregătită pentru riscurile pe care le comportă ”starea de spirit a unei singure persoane”, referire la repetatele ameninţări lansate de Donald Trump pe platforma Twitter.

Declaraţiile vicepremierului rus vin în contextul în care preşedintele american Donald Trump a avertizat Rusia că Statele Unite vor ataca Siria din cauza presupusului atac chimic. La 8 aprilie, o serie de organizaţii umanitare şi mai mulţi medici au susţinut că minimum 70 de persoane din oraşul sirian Duma au murit prin asfixiere şi alte câteva sute prezintă simptome specifice pentru expunerea la substanţe neurotoxice sau clor. 

Lasă un comentariu