Evenimentul zilei

Mie01232019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Externe VIDEO// Scenă emoționantă: CE a făcut Papa Francisc în cazul unui băiețel care-și pierduse tatăl, fiind întrebat dacă acesta a ajuns la Dumnezeu

VIDEO// Scenă emoționantă: CE a făcut Papa Francisc în cazul unui băiețel care-și pierduse tatăl, fiind întrebat dacă acesta a ajuns la Dumnezeu

16 Aprilie 2018 - 

O emoționantă întâlnire a papei Francisc cu copiii demonstrează încă o dată de ce este Suveranul Pontif atât de îndrăgit de credincioșii catolici. Totul s-a petrecut în timpul vizitei pe care Papa a făcut-o la o parohie din Roma.

Media

video credit: TVR

Copiii au fost foarte curioși să afle tot felul de lucruri de la Papa Francisc, au pus o sumedenie de întrebări, dar adevărata lecție de religie a fost prilejuită de un băiețel, Manuele. Micuțul s-a apropiat de microfon, cu intenția vizibilă de a întreba ceva. Doar că s-a emoționat și a început să plângă, relatează TVR. 

În acel moment, Papa l-a chemat și l-a rugat să-i șoptească la ureche tot ce are de spus. Discuția șoptită a durat ceva timp, iar mulțimea a păstrat tăcerea. Manuele, liniștit, a mers înapoi, la locul lui. Iar Papa le-a spus oamenilor că are permisiunea băiețelului de a le împărtăși discuția avută. Micuțul a întrebat dacă tatăl lui, care nu credea în Dumnezeu, dar și-a botezat copiii, a ajuns în ceruri după moarte.

"Cu siguranţă, Dumnezeu este mândru de tatăl tău, pentru că este mai uşor să-ţi botezi copiii când esti credincios, decât să îi botezi ca ateu. Fii sigur, lui Dumnezeu i-a fost într-adevăr pe plac. Vorbeşte-i tatălui tău, roagă-te pentru el. Mulţumesc, Manuele, pentru curajul tău!"

Și momentul plin de emoție s-a încheiat cu o nouă îmbrățișare.

Lasă un comentariu