Evenimentul zilei

Lun05272019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Externe Adolescentă de 14 ani din Republica Moldova, VIOLATĂ și UCISĂ de doi migranți în Germania // VIDEO

Adolescentă de 14 ani din Republica Moldova, VIOLATĂ și UCISĂ de doi migranți în Germania // VIDEO Recomandat

08 Iunie 2018 - 

O adolescentă de 14 ani din Republica Moldova a fost violată și ucisă cu sânge rece de doi migranți arabi. Corpul neînsuflețit al tinerei, a fost găsit ieri, într-o rîpă din preajma orășelului Wiesbaden din Germania.

Media

 

Potrivit regional.md, familia fetei au imigrat în Germania și locuiau în orașul Mainz. Tînăra își făcea studiile într-o școală din localitate.

Suzana a dispărut pe 22 mai iar părinții au bătut alarma de îndată ce acseta nu s-a întors de la școală. Corpul minorei a fost mutilat, iar înainte ca acesta să fie omorîtă a fost violată de mai multe ori, apoi asfixiată. Frînghia a fost găsită alături de victimă.

Poliția orașului Wiesbaden a declarat că de omorul Suzannei sunt suspectați doi migranți, Ali Bashars originar din Irak, în vârstă de 20 de ani este unul din ei. Totuși, acesta a reușit să părăsească Germania. La data de 2 iunie, acesta împreună cu părinții, cei 5 frați și surori a părăsit țara cumpărînd bilete spre Istanbul.

Al doilea bănuit este un cetățean turc în vârstă de 35 de ani. Informația a devenit cunoscută atunci când Ali, i-a spus unui prieten de 13 ani care locuia în același cămin pentru migranți. Băiatul a spus aceste lucruri poliției locale.

În Germania, Ali Bashar este suspectat de mai multe infracțiuni printre care huliganism, atacul asupra unui polițist. În luna martie, el a devenit suspect într-un dosar de viol a unei fetițe de 11 ani. Ancheta asupra acestui caz continuă, dar cu toate acestea tânărul a reușit să părăsească țara.

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un comentariu