Evenimentul zilei

Joi05232019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Externe Prima întâlnire dintre Donald Trump și Kim Jong-un s-a încheiat

Prima întâlnire dintre Donald Trump și Kim Jong-un s-a încheiat Recomandat

12 Iunie 2018 - 

Prima întâlnire privată dintre Donald Trump și Kim Jong-un s-a încheiat, potrivit agențiilor de presă internaționale. Întâlnirea fără precedent a avut loc în Singapore, într-un hotel de lux de pe insula Sentosa. 

Liderul nord-coreean a ajuns primul la hotelul Capella de pe insula Sentosa și s-a întâlnit cu omologul său american pe treptele hotelului, unde și-au strâns mâna în fața unui șir de steaguri ale celor două țări inamice, potrivit The Guardian.

Înainte de a începe întrevederea privată, Donald Trump s-a declarat încrezător ca discuțiile vor fi "un extraordinar succes". 

La rândul său, Kim Jong-un a declarat că a ajunge în acest moment nu a fost ușor și că "vechile prejudecăți și practici au lucrat împotriva noastră, însă le-am depășit, iar astăzi suntem aici". Președintele Coreii de Nord a numit summit-ul "un preludiu al păcii", sintagmă cu care Trump s-a declarat a fi de acord. 

Cei doi lideri au discutat singuri timp de 45 de minute.

"Vom avea o relație extraordinară", a declarat liderul american, Donald Trump. De asemenea, Kim Jong-un s-a declarat "încântat" să îl cunoască pe omologul său din SUA, scrie hotnews.ro.

 

 

Lasă un comentariu