Evenimentul zilei

Lun05202019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Externe Facebook a trimis 454 de pagini de răspunsuri la întrebările adresate de către Congresul American lui Zuckerberg

Facebook a trimis 454 de pagini de răspunsuri la întrebările adresate de către Congresul American lui Zuckerberg

12 Iunie 2018 - 

Răspunsurile la întrebările pe care CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg, nu a reuşit să răspundă în fața Congresului American au fost trimise. 

Acestea ating fiecare întrebare în parte pusă de către reprezentanţii statelor americane, însă nu includ prea multe informaţii pe care nu le cunoşteam deja, relatează go4it.ro. Cei mai curioşi, sau care au mult timp la dispoziţie, au de răsfoit printre 454 de pagini pline cu informaţii despre modul în care operează reţeaua de socializare Facebook.

Cele mai neclare aspecte ale cazului Cambridge Analytica au fost legate de modul în care informaţiile utilizatorilor au fost accesate, cum plănuieşte Facebook să protejeze informaţiile utilizatorilor în viitor şi ce fel de metode de targetare deţine reţeaua de socializare pentru a servi reclame care să poată influenţa alegerile democratice.

Facebook susţine în continuare că nu a discriminat între campaniile celor două partide din America şi că încearcă întotdeauna să trateze utilizatorii în mod egal, indiferent de alinierea politică. Cele două documente sunt disponibile pe platforma Scribd şi pot fi consultate de către oricine. 

Lasă un comentariu