Evenimentul zilei

Sam05252019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Externe Cazul adolescentei de 14 ani din Republica Moldova, VIOLATĂ și UCISĂ în Germania. Ce arată rezultatele autopsiei

Cazul adolescentei de 14 ani din Republica Moldova, VIOLATĂ și UCISĂ în Germania. Ce arată rezultatele autopsiei Recomandat

14 Iunie 2018 - 

Noi detalii în cazul adolescentei de 14 ani din Republica Moldova, ucisă cu sânge rece în Germania. 

 

Potrivit rezultatelor autopsiei, fata a fost violata de mai multe ori, iar ulterior a fost ucisă în bătaie.

Potrivit presei straine, rezultatele autopsiei arata ca adolescenta a fost violata de catre principalul suspect, imigrantul irakian in varsta de 20 de ani. Ulterior, acesta a batut-o, pana cand fata si-a dat ultima suflare. Dupa crima, individul a fugit din Germania, insa a doua zi a fost retinut in Kurdistanul irakian si extradat autoritatilor germane.

Audiat de procurori, principalul suspect le-a spus ca erau prieteni, cu victima, si ce se aflau impreuna intr-o excursie. Ulterior, pe fondul consumului de alcool si droguri, s-au certat, iar el ar fi lovit-o de cateva ori peste fata. Suparata, fata a amenintat ca va chema politia. Astfel, in acel moment, individul a violat-o si a omorat-o in bataie.

Adolescenta de 14 ani, care ar fi moldoveanca, a fost declarata disparuta in luna mai. Miercuri, 6 iunie, corpul ei a fost gasit in apropierea centrului de refugiati unde a locuit principalul suspect, imigrandul irakian.

Suspectul de 20 de ani a ajuns in Germania in 2015 impreuna cu parintii sai si cu cinci frati. Tot in acelasi an, cererea de azil a fost refuzata si toti urmau sa fie deportati. Cu toate acestea, Bashar a obtinut un permis de sedere temporara in timp ce a asteptat ca apelul sau sa fie audiat.

Individul a ajuns in vizorul politiei dupa mai multe incidente violente, printre care jaf, posesia unui cutit si lupta. El a fost, de asemenea, alaturi de alte persoane, suspectat de asaltarea sexuala a unei fete de 11 ani care locuia in acelasi adapost pentru refugiati.

 

sursa: protv.md.

Lasă un comentariu