Evenimentul zilei

Sam08082020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Externe Primăria Iași a cheltuit peste 85.000 de euro pe un steag. Localnici: „Bani cheltuiți în zadar”

Primăria Iași a cheltuit peste 85.000 de euro pe un steag. Localnici: „Bani cheltuiți în zadar”

26 Iunie 2018 - 

Iaşiul vrea să se mândrească în anul Centenarului cu cel mai mare steag din România. Iar Primăria a fost dispusă să plătească peste 400.000 de lei pentru un drapel la cele mai înalte standarde. Reacţiile localnicilor nu au fost însă pe măsura aşteptărilor autorităţilor.

Media

 

Drapelul are 6 metri lungime și 4 metri lățime și este arborat pe un catarg de 41 de metri. Cetățenii spun că suma investită ar fi putut fi folosită în alte scopuri și că nu văd rostul steagului amplasat într-un mic parc din Iași.

Reprezentanții municipalității spun că proiectul face parte din celebrarea Centenarului Marii Uniri și standardele impuse lucrării au determinat prețul final cu care s-a acordat licitația, mai exact 411.000 de lei, potrivit digi24.ro.

„ E vorba de calitatea materialelor, e vorba de manoperă e totuși o investiție care va rămâne în timp și am gândit că această investiție trebuie realizată cu materiale de înaltă calitate”, a spus Sebastian Buraga, purtător de cuvânt Primăria Iași.

Lucrarea trebuia să fie finalizată până pe 25 iunie, de Ziua Drapelului, dar momentul inaugurării a fost amânat pentru luna august când, după spusele constructorilor, va fi gata și baza.

Lasă un comentariu