Evenimentul zilei

Joi02212019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Externe COD ROŞU de INUNDAŢII în România: Mai multe drumuri naţionale sunt închise

COD ROŞU de INUNDAŢII în România: Mai multe drumuri naţionale sunt închise

10 Iulie 2018 - 

Inundaţii de proporţii în mai multe localități din România. Situația este critică în județul Sibiu, zeci de gospodării au fost inundate. Apele au intrat în casele oamenilor. Autorităţile au evacuat deja patru familii.

Furtunile au făcut ravagii și în Bihor, Constanţa şi Argeș. Circulaţia rutieră este închisă în continuare, marţi dimineaţă, pe trei drumuri naţionale din Covasna, Suceava şi Vrancea, iar pe alte două artere naţionale traficul este îngreunat, în urma inundaţiilor. 

Hidrologii au emis o avertizare cod roşu de inundaţii valabilă până la ora 20.00 în bazine hidrografice din judeţele Argeş, Gorj şi Vâlcea. 

Conform Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, în urma precipitaţiilor abundente din ultima perioadă care au dus la scurgerea aluviunilor şi acumulări de apă pe carosabil, rămân închise trei drumuri naţionale: DN11B Târgu Secuiesc - Cozmeni, în zona localităţii Cătruşa din judeţul Covasna, DN2H, în localitatea suceveană Milişăuţi, pe podul de pe râul Suceava şi DN 2L, în localitatea Soveja din judeţul Vrancea.

De asemenea, traficul se desfăşoară cu dificultate în judeţul Bacău, pe DN12B, în zona localităţii Slănic-Moldova (se circulă pe jumătate de cale) şi în judeţul Neamţ, pe DN15B Poiana Largului - Târgu Neamţ, în zona localităţii Petru Vodă (se circulă pe jumătate de cale).

 

 

 

 

 

Lasă un comentariu