Evenimentul zilei

Joi06272019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Externe Principalul suspect în cazul uciderii jurnalistei Victoria Marinova este un român

Principalul suspect în cazul uciderii jurnalistei Victoria Marinova este un român Recomandat

09 Octombrie 2018 - 

Principalul suspect în cazul uciderii jurnalistei Victoria Marinova este un cetățean român cu pașaport moldovenesc, relatează ziarul bulgar Dnevnik. 

Potrivit informaţiilor neconfirmate ale postului public de radio din Bulgaria, citat de Mediafax, este vorba despre un cetăţean român care are paşaport moldovenesc, relatează Mediafax. O purtătoare de cuvânt a Ministerului de Interne a refuzat să confirme sau să nege informaţiile şi a spus că instituţia ar putea să transmită o declaraţie de presă mai târziu. Procurorii au declarat că femeia de 30 de ani au fost abuzată sexual, bătută şi sufocată. Corpul acesteia a fost găsit într-un parc din apropierea Dunării, sâmbătă la Ruse. 

Victoria Marinova era directoare şi prezentatoare la postul regional TVN din Ruse. Ultimul reportaj al Victoriei Marinova se referea la deturnarea de fonduri publice, într-un caz în care sunt acuzaţi de implicare o serie de politicieni şi oameni de afaceri. În vârstă de 30 de ani, Victoria Marinova era implicată în mai multe investigaţii jurnalistice privind corupţia din Bulgaria, a mai precizat OCCRP pe Twitter.

Ea este cel de-al treilea jurnalist european asasinat în mai puţin de un an, după Daphne Caruana Galizia în Malta şi Jan Kuciak în Slovacia.

Lasă un comentariu