Evenimentul zilei

Dum10202019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Externe VIDEO// Atac armat la un club de noapte din SUA. Sunt cel puțin 12 morți, iar alte 12 persoane au fost rănite

VIDEO// Atac armat la un club de noapte din SUA. Sunt cel puțin 12 morți, iar alte 12 persoane au fost rănite

08 Noiembrie 2018 - 

Este atac armat la un club de noapte din Thousand Oaks, în Califonia. Cel puțin o persoană a deschis focul asupra oamenilor din clubul Borderline Bar&Grill, relatează BBC News, citat de Digi 24

Media

Sunt cel puțin 12 morți în atacul armat din SUA, iar atacatorul a fost împușcat mortal de polițiști. Alte 12 persoane au fost rănite, anunță CNN. Mai multe persoane care se aflau în restaurantul Borderline au supraviețuit și celui mai sângeros atac armat din istoria SUA, a povestit un martor intervievat de televiziunea americană ABC. 

„Când polițiștii au ajuns, au auzit focuri de armă, era o situație de atac armat în curs de desfășurare. Vă pot spune că sunt mai mulți morți, sunt și răniți, printre victime este și unul dintre șerifii noștri, primul care a ajuns la locul faptei, precum și atacatorul”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției.

Martorii descriu scene de teroare după ce atacatorul a început să tragă. Oamenii au folosit scaunele pentru a sparge ferestrele și a ieși din club, în timp ce alții s-au adăpostit în toalete.

Poliția a fost chemată în jurul orei locale 23:30. Ofițerii au aflat de la martorii ieșiți din club că s-au tras în jur de 30 de focuri de armă. La fața locului au fost chemate și patru ambulanțe.

Imaginile filmate de televiziuni arată cum echipajele de salvare se chinuie să resusciteze mai multe persoane care nu răspund la manevre.

 

Lasă un comentariu