Evenimentul zilei

Lun03252019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Externe VIDEO// Dezastru în California. Lady Gaga, Kim Kardashian, Guillermo del Toro şi alte staruri, evacuate din orașul vedetelor. CE au postat vedetele pe rețelele de socializare

VIDEO// Dezastru în California. Lady Gaga, Kim Kardashian, Guillermo del Toro şi alte staruri, evacuate din orașul vedetelor. CE au postat vedetele pe rețelele de socializare

10 Noiembrie 2018 - 

Incendiul care afectează comitatul californian Ventura, care a determinat evacuarea localităţilor luxoase Malibu şi Calabasas, unde locuiesc numeroase vedete de la Hollywood, i-a obligat să-şi părăsească casele pe Lady Gaga, Kim Kardashian, Guillermo del Toro şi alte staruri, relatează EFE, citat de TVR

Media

Incendiul a afectat orașul Paradise, unde nouă persoane au murit, iar 36 de persoane sunt date dispărute. Iar celebrele platouri de filmare Paramount, unde s-a turnat pelicula Doctor Quinn, sunt acum scrum.

Toţi au postat mesaje pe reţelele de socializare în care îşi împărtăşesc experienţele din timpul evacuării şi îşi exprimă solidaritatea cu restul persoanelor evacuate şi temerea ca locuinţele lor să fie mistuite de flăcări.

Cântăreaţa Lady Gaga a postat fotografii pe Instagram din momentul în care evacuată din casa ei din Malibu, în timp ce regizorul mexican Guillermo del Toro a scris un mesaj pe Twitter în care îşi exprimă mulţumirea de a fi în viaţă, dar regretând posibila pierdere a unor obiecte de colecţie.

Vedeta medatizată Kim Kardashian, care joi seară a fost evacuată împreună cu copiii ei ca urmare a proximităţii flăcărilor, a postat un mesaj pe Instagram în care spunea că de abia se întorsese acasă, la Calabasas, şi că a avut la dispoziţie o singură oră pentru a evacua locuinţa.

Potrivit TMZ, câştigătoarea olimpică şi personalitate de televiziune Caitlyn Jenner şi-a pierdut casa în incendiu.

Actorul Charlie Sheen a cerut ajutor pe Twitter pentru a-şi localiza părinţii, Janet şi Martin Sheen.

Numeroşi actori şi actriţe au fost nevoiţi să-şi abandoneze casele precum Roma Downey, Alyssa Milano, Rainn Wilson, Eddie McClintock şi cântăreaţa Melissa Etheridge.

„Woolsey Fire”, cum a fost numit incendiul, a mistuit până în acest moment 14.000 de hectare de vegetaţie şi a obligat evacuarea a 75.000 de reşedinţe din comitatele Ventura şi Los Angeles.

Incendiul a afectat orașul Paradise, unde nouă persoane au murit, iar 36 de persoane sunt date dispărute.

Lasă un comentariu