Evenimentul zilei

Dum06162019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Externe Preşedintele american Donald Trump rea să-şi securizeze graniţa cu Mexicul cu măsuri ce ţin de secolul al XIX-lea

Preşedintele american Donald Trump rea să-şi securizeze graniţa cu Mexicul cu măsuri ce ţin de secolul al XIX-lea

12 Ianuarie 2019 - 

Preşedintele american Donald Trump vrea să-şi securizeze graniţa cu Mexicul cu măsuri ce ţin de secolul al XIX-lea, scrie sâmbătă într-un editorial cotidianul german Die Welt (conservator), care consideră că zidul pe care liderul de la Casa Albă intenţionează să-l ridice la frontiera sudică a SUA reprezintă un concept învechit, relatează agenţia DPA.

''Dacă Trump era înţelept, se uita la Israel. Jurnalistul conservator Bret Stephens ne-a reamintit recent în New York Times că Israelul îşi monitorizează graniţele mai ales cu Libanul şi Egiptul printr-o 'barieră inteligentă' '', o supraveghere informatică şi o strânsă cooperare cu vecinii săi.
Trump, care denigrează Mexicul şi îl tratează ca pe un inamic, nu este capabil de acest lucru. El vrea să-şi securizeze graniţa cu măsuri ce ţin de secolul al XIX- lea, şi nu cu unele din secolul al XXI-lea, mai scrie publicaţia germană.

Lasă un comentariu