Evenimentul zilei

Lun09162019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Externe Poliţiştii germani au fost abuzaţi verbal şi atacaţi de un grup de circa 30 de solicitanţi de azil în bavaria

Poliţiştii germani au fost abuzaţi verbal şi atacaţi de un grup de circa 30 de solicitanţi de azil în bavaria

01 Iunie 2019 - 

Cinci poliţişti germani au fost răniţi în timp ce încercau să pună capăt unei revolte într-un centru pentru solicitanţii de azil din landul Bavaria, relatează dpa.

Poliţiştii au fost abuzaţi verbal şi atacaţi de un grup de circa 30 de solicitanţi de azil după ce au ajuns la centrul din mica localitate Stephansposching, aflată la circa 130 km nord-est de Munchen, a anunţat poliţia.
Situaţia a escaladat şi mai mult când oamenii legii au încercat să-i scoată pe lideri din mulţime, mai mulţi refugiaţi lovindu-i pe poliţişti şi aruncând cu biciclete în ei.
Alţii au ridicat baricade şi au încercat să îi împiedice pe poliţişti, care s-au apărat cu spray-uri cu piper, să părăsească centrul.
Situaţia s-a calmat numai atunci când au sosit întăririle, potrivit poliţiei, care a relatat că patru ofiţeri au fost transportaţi la spital cu tăieturi şi răni la coaste şi la ochi.
Şase bărbaţi din Nigeria cu vârste cuprinse între 23 şi 38 de ani au fost arestaţi.

Lasă un comentariu