Evenimentul zilei

Lun08102020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Externe Jean-Claude Juncker:Un Brexit fără acord va afecta Marea Britanie mai mult decât restul Europei

Jean-Claude Juncker:Un Brexit fără acord va afecta Marea Britanie mai mult decât restul Europei

11 August 2019 - 

Un Brexit fără acord va afecta Marea Britanie mai mult decât restul Europei indiferent de ceea ce pretinde Guvernul lui Boris Johnson, a declarat  Jean-Claude Juncker, relatează site-ul agenţiei Reuters.

Marea Britanie încearcă să pună presiune pe Uniunea Europeană pentru a renegocia acordul pentru Brexit.
"Dacă va fi vorba despre un Brexit fără acord, acesta nu ar fi în interesul nimănui, însă Marea Britanie va pierde cel mai mult", a declarat Juncker.
"Suntem pregătiţi pe deplin, chiar dacă sunt persoane în Marea Britanie care cred că nu suntem pregătiţi pentru un Brexit fără acord", a adăugat acesta.
Uniunea Europeană a transmis în repetate rânduri că acordul negociat între oficialii de la Bruxelles şi Theresa May, privind ieşirea Marii Britanii din UE, nu va fi renegociat.
Consiliul European a decis amânarea ieşirii Marii Britanii din UE până pe 31 octombrie 2019. Camera Comunelor a respins de trei ori Acordul negociat de Guvernul Theresa May cu Uniunea Europeană. În cazul în care Acordul ar fi aprobat, ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană ar urma să se producă imediat.

Lasă un comentariu