Evenimentul zilei

Ma08042020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Externe Finala Cupei Mondiale la fotbal 2006 a fost transmisă la TV în Italia, pentru a ridica moralul oamenilor. Efectul a fost uluitor!

Finala Cupei Mondiale la fotbal 2006 a fost transmisă la TV în Italia, pentru a ridica moralul oamenilor. Efectul a fost uluitor!

15 Martie 2020 - 

Pentru a ridica moralul oamenilor, televiziunea din Italia a luat decizia de a transmite, sâmbătă, finala Cupei Mondiale 2006, câștigată de Squadra Azzurra.


Finala Cupei Mondiale 2006 a fost transmisă la TV în Italia, pentru a ridica moralul oamenilor. Efectul a fost uluitor

Astfel, milioane de italieni, care sunt blocați în propriile locuințe din cauza pandemiei de coronavirus, au putut urmări partida în urma căreia favoriții au cucerit pentru a patra oară trofeul Cupei Mondiale, notează www.liertatea.ro


Efectul acestei decizii a fost de-a dreptul devastator. Aproape toate casele italienilor au fost decorate cu drapelul național, iar strigătele de bucurie ale oamenilor au fost ca și când finala s-ar fi disputat în direct.


 Blocat cu familia în Italia, la Milano, fostul internațional român Cristi Chivu a urmărit și el la televizor acest meci. Soția sa, Adelina, a postat pe Instagram o fotografie-document, în care balcoanele unui bloc din Milano sunt aproape ”încărcate” de drapelul național al Italiei.


După China, epicentrul pandemiei, Italia este cea de-a doua țară din lume afectată de coronavirus. Conform datelor oficiale, Italia are 21.157 de persoane infectate cu coronavirus, iar numărul morților din cauza Covid-19 se ridica, duminică, la 1.441 de oameni.


Finala Cupei Mondiale 2006, disputată la Berlin (Germania), în prezența a 69.000 de spectatori, a fost câștigată de Italia, după o finală cu Franța decisă la loviturile de departajare (5-3). După timpul regulamentar și după prelungiri, scorul a fost egal, 1-1.

 

Pentru a ridica moralul oamenilor, televiziunea din Italia a luat decizia de a transmite, sâmbătă, finala Cupei Mondiale 2006 la fotbal, câștigată de Squadra Azzurra.
Citeşte întreaga ştire: Finala Cupei Mondiale 2006 a fost transmisă la TV în Italia, pentru a ridica moralul oamenilor. Efectul a fost uluitor

Lasă un comentariu