Evenimentul zilei

Vi02282020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Externe Horoscop Horoscop 11 iunie 2019

Horoscop 11 iunie 2019

11 Iunie 2019 - 

– Berbec
Ai putea ajunge la o înțelegere cu partenerul de cuplu, într-o problemă delicată, poate chiar una dintre sursele permanente de conflict.

– Taur
Poți avea o zi foarte apropiată de ceea ce ai avea nevoie, cu condiția să fii tu cel generos și cumsecade, chiar dacă nu e ușor, în orice situație.
– Gemeni
 Ai ceva de învățat din ceea ce trăiești acum, mai ales din problemele pe care le ai cu prietenii sau cu rudele, chiar și cele îndepărtate.
– Rac
Ai șansa de a face lumină într-o problemă de familie care ți-a umbrit destule zile. Este important să ții cont de părerile celorlalți și să dialoghezi sincer cu ei.
– Leu
Poți primi vești bune, care să te bucure la început, dar să ajungă să te supere. E nevoie de puțin mai multă bunăvoință față de toți cei din jur.
– Fecioară
Reușești să îți exprimi foarte clar nemulțumirile față de superiori. Ai nevoie de sprijinul lor, dar trebuie să fii pregătit și pentru solicitări pe măsura cerințelor tale.
– Balanță
Este important să observi cât de ușor rezolvi orice problemă atunci când cooperezi sincer cu cei care se pricep și te ții de cuvânt față de ei.
– Scorpion
O discuție secretă, chiar și fără știrea ta, are ca scop obținerea unui beneficiu pe care l-ai cerut, dar nu l-ai obținut la acel moment.
– Săgetător
Un prieten adevărat îți dă sfaturi de bun simț și bine ar fi să îți dai seama de asta. Poți, bineînțeles, să le ignori, dar pierderea e numai a ta.
– Capricorn
Se poate rezolva ceva la serviciu și asta îți va aduce, cu siguranță, un zâmbet pe chip, cel puțin. Cei din familie au nevoie de cea mai bună versiune a ta. 
– Vărsător
Te bucuri de compania unei persoane care chiar te inspiră prin faptul că îți explică anumite capcane interioare, în care aluneci iar și iar. 
– Pești
Se poate ajunge la o confruntare în familie sau la serviciu, cu unul dintre superiori. Poți preveni aceste complicații, dacă vei stinge focul, înainte să ia amploare.

Lasă un comentariu