Evenimentul zilei

Dum08092020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Externe Panorama Un Vapor s-a scufundat la Budapesta

Un Vapor s-a scufundat la Budapesta

30 Mai 2019 - 

Cel puţin şapte persoane au decedat, iar 16 sunt dispărute după ce o navă de agrement, cu zeci de turişti la bord, s-a scufundat miercuri noaptea în Dunăre, la Budapesta.

Nava a fost ancorată în apropierea clădirii Parlamentului ungar şi a fost lovită de un alt vas de agrement, apoi a fost scufundată în fluviu din cauza unor curenţi puternici în urma unei furtuni care s-a produs la Budapesta, potrivit Reuters.
Mass-media din Ungaria anunţă că ar putea exista mai multe victime în urma accidentului, dar poliţia şi serviciile de urgenţă nu au reuşit să verifice numărul morţilor şi răniţilor.
Agenţia naţională de ştiri MTI a citat compania de transport maritim care a tranmsis că vasul transporta 34 de persoane, inclusiv echipajul, majoritatea turişti din Asia.
Mai multe persoane au fost transportate la spital, au declarat pentru televiziunea maghiară M1 reprezentanţii poliţiei şi ai serviciului de ambulanţă. Totodată, M1 a anunţat că 14 persoane au fost scoase din apă până acum, iar şapte dintre ele au murit.
Dunărea a inundat zona, furtuna provocând curenţi puternici, iar în Budapesta plouă abundent, ceea ce îngreunează eforturile de salvare.

Lasă un comentariu