Evenimentul zilei

Ma01282020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Externe Panorama Mai bine de 30 persoane şi-au pierdut viaţa într-un accident rutier în Nepal

Mai bine de 30 persoane şi-au pierdut viaţa într-un accident rutier în Nepal

03 Noiembrie 2019 - 

Cel puţin 30 persoane, între care şapte copii, şi-au pierdut viaţa într-un accident în momentul în care autobuzul supraîncărcat în care se aflau a plonjat într-un râu în Nepal, au anunţat autorităţile, transmite duminică AFP.

Vehiculul a derapat şi a ieşit de pe şosea în cartierul Sindhupalchowk, la nord de capitala Kathmandu, iar apoi a plonjat în râul Sunkosi, căzând în gol 50 de metri, au explicat autorităţile.
"Până acum, a fost confirmată moartea a 17 persoane şi rănirea a 50" de oameni, între care şi şoferul autobuzului, a declarat pentru AFP un responsabil local, Goma Devi Chemjong.
Poliţia şi armata au participat la operaţiunile de salvare, dar autorităţile se tem că nu mai există supravieţuitori. Nu exista "o listă cu toţi pasagerii", a subliniat Chemjong.
Accidentele rutiere letale sunt frecvente în Nepal, din cauza stării proaste a drumurilor şi a vehiculelor şi a comportamentului imprudent al multor şoferi.
Luna trecută, 11 persoane au murit şi peste 100 au fost rănite tot după un accident similar, când un autobuz a plonjat într-un râu.

Lasă un comentariu