Evenimentul zilei

Dum07122020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Externe Anunt CNAS a transferat banii destinați achitării indemnizațiilor pentru familiile cu copii

CNAS a transferat banii destinați achitării indemnizațiilor pentru familiile cu copii

13 Decembrie 2019 - 

Banii destinați achitării indemnizațiilor pentru familiile cu copii au fost transferați de către Casa Națională de Asigurări Sociale, astăzi, 13 decembrie. Instituția îndeamnă beneficiarii de prestații sociale să ridice banii care li se cuvin până la 26 decembrie curent, de la prestatorii de servicii de plată, relatează IPN.

 

Astfel, pentru indemnizația de maternitate s-au transferat 47,8 de milioane de lei pentru peste 1700 de beneficiari, iar pentru cea paternală – 1,5 milioane de lei pentru circa 360 de beneficiari. Pentru indemnizația unică la nașterea copilului s-au transferat 22,7 de milioane de lei pentru circa 2900 de beneficiari.

Pentru indemnizația lunară pentru creșterea copilului până la împlinirea vârstei de trei ani s-au transferat 86,8 de milioane de lei pentru circa 47 de mii de beneficiari. Pentru indemnizația lunară pentru îngrijirea copilului până la împlinirea vârstei de doi ani s-au transferat 26,6 de milioane de lei pentru puțin peste 38 de mii de beneficiari.

CNAS susține că s-au făcut transferurile şi pentru toate prestațiile sociale cum ar fi compensații, alocații, inclusiv, ajutorul social și ajutorul pentru șomaj.

 

Lasă un comentariu