Evenimentul zilei

Joi05282020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Externe România Bacăul pe lista de priorități a lui Ruslan Codreanu. Primarul general al municipiului Chişinău a efectuat astăzi o vizită de lucru în România.

Bacăul pe lista de priorități a lui Ruslan Codreanu. Primarul general al municipiului Chişinău a efectuat astăzi o vizită de lucru în România. Recomandat

05 Octombrie 2018 - 

În cadrul vizitei, Ruslan Codreanu a avut întrevederi cu președintele Consiliului Județean Bacău, Brașoveanu Sorin, și cu primarul municipiului Bacău, Cosmin Nicula, în vederea stabilirii relațiilor bilaterale de colaborare pe domeniile social-economic, medical, educațional și cultural.

 Un subiect aparte în cadrul discuțiilor a fost posibilitatea armonizării cadrului normativ și a schimbului de experiență pe domeniile vizate.

În context, primarul general interimar al Chişinăului, Ruslan Codreanu, a vizitat o serie de instituții și întreprinderi de menire social-economice din județul Bacău. De asemenea, a participat la masa rotundă, care a avut ca tematică identificarea posibilităților de interconectare a municipiului Chișinău la proiecte de infrastructură, sociale, sănătate etc., finanțate de către Uniunea Europeană.

Lasă un comentariu