Evenimentul zilei

Joi02272020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Externe Panorama
Evenimentul zilei - Panorama
27 Feb 2020
by  - 
Publicat în Panorama

Ziua Mondială a ONG-urilor este sărbătorită, în fiecare an, la 27 februarie.

27 Feb 2020
by  - 
Publicat în Horoscop

Astrologii întrevăd surprize emoţionante pentru nativii zodiacului în această zi. Dragostea pluteşte în aer. În afaceri, unele zodii au norocul de a obţine o mărire de salariu sau un bonus major.

26 Feb 2020
Publicat în Panorama

Institutul Naţional de Arte Scenice şi Muzică (Inem) din Spania a anunţat anularea primului concert al tenorului Placido Domingo, dintre cele prevăzute să aibă loc la Madrid în luna mai, după asumarea marţi de către tenorul spaniol a responsabilităţii sale pentru acuzaţiile de hărţuire sexuală şi abuz de putere lansate de aproape 20 de femei în SUA, relatează EFE.

26 Feb 2020
Publicat în Panorama

Cel de-al treilea film al seriei "Jurassic World" va purta titlul "Jurassic World: Dominion", conform unei imagini postate pe un site de socializare de regizorul filmului, Colin Trevorrow, încă de luni, din prima zi de filmări, transmite miercuri The Wrap.

26 Feb 2020
Publicat în Panorama

China a investit masiv în ultimele decenii în sectorul tehnologic, iar acum, în fața unei crize majore de sănătate publică, Beijingul apelează la companiile din IT&C pentru a se alătura luptei împotriva noului coronavirus, scriu jurnaliștii de la CNN.

26 Feb 2020
Publicat în Panorama

Cel puțin 19 persoane au fost ucise în New Delhi în timpul protestelor faţă de noua lege a cetățeniei. 15 persoane sunt la spital, în stare critică.

26 Feb 2020
Publicat în Panorama

Bong Joon-ho, cineastul care a adus primele premii Oscar în Coreea de Sud, consacrat ''cel mai bun regizor'' pentru pelicula ''Parasite'', reprezintă Noul Val în cinematografia ţării sale, pe care nu ezită să o critice în producţii ingenioase, care oglindesc moravurile societăţii, potrivit AFP.

26 Feb 2020
Publicat în Calendar

26 februarie este a 57-a zi a calendarului gregorian.

26 Feb 2020
Publicat în Horoscop

– Berbec:
E prea multă ceață în mintea ta și în jur, ca să poți face ceva de care să fii încântat și mâine, nu doar azi. Așa că ar fi mai înțelept să nu te grăbești, orice ai avea în plan.

25 Feb 2020
by  - 
Publicat în Curiozitati

Ameninţarea coronavirusului a declanşat o epidemie de fake news, în special pe reţele sociale. Mesaje atribuite autorităților, dar false, circulă pe Facebook și WhatsApp. Autoritățile recomandă să nu luăm în considerare decât anunţurile oficiale.

25 Feb 2020
by  - 
Publicat în Panorama

Această imagine, obţinută de Telescopul Spaţial Spitzer, aparţinând NASA, prezintă Nebuloasa Tarantula în trei lungimi de undă din spectrul infraroşu, fiecare dintre ele fiind reprezentată de o culoare diferită.

25 Feb 2020
by  - 
Publicat în Panorama

Ultimul mareşal al Uniunii Sovietice, Dmitri Iazov, implicat în puciul împotriva lui Mihail Gorbaciov şi în represiunea mişcării de independenţă în Lituania în 1991, a decedat marţi la vârsta de 95 de ani, potrivit agenţiilor de presă ruse, relatează AFP, citat de Agerpres.

25 Feb 2020
by  - 
Publicat în Horoscop

Astrologii au veşti bune pentru nativii zodiacului în această zi. Aveţi oportunitatea de a vă implica în proiecte importante care vă pot aduce succesul binemeritat. În dragoste, unii nativi au de luat o decizie serioasă.

Pagina 1 din 551