Evenimentul zilei

Vi09202019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Externe Panorama
Evenimentul zilei - Panorama
20 Sep 2019
by  - 
Publicat în Panorama

Parlamentul European a anunţat joi, la Strasbourg, nominalizările pentru Premiul Saharov pe 2019, reprezentate de şapte personalităţi sau entităţi, printre care opozantul rus Aleksei Navalnîi, relevă un comunicat de presă al legislativului european, citat de Agerpres.

20 Sep 2019
by  - 
Publicat în Panorama

Starul argentinian Lionel Messi a lansat joi o colecţie de îmbrăcăminte inspirată din viaţa sa, ale cărei culori predominante sunt cele ale clubului său, FC Barcelona, şi ale naţionalei de fotbal a Argentinei, relatează agenţia EFE, citată de Agerpres.

20 Sep 2019
by  - 
Publicat în Panorama

O gravidă sau un nou-născut îşi pierde viaţa la fiecare 11 secunde undeva în lume, chiar dacă naşterea nu mai reprezintă o cauză de mortalitate la fel de mare ca în urmă cu câteva decenii datorită unei mai bune asistenţe medicale, relatează Agerpres, citat de DIGI24.

20 Sep 2019
by  - 
Publicat în Horoscop

Aveţi grijă de sănătatea voastră şi petreceţi timp cu cei dragi. Astrologii întrevăd veşti bune, mai ales în dragoste. La serviciu dovediţi devotament şi forţă de muncă, iar beneficiile nu vor întârzia să apară. 

20 Sep 2019
by  - 
Publicat în Calendar

20 septembrie este a 263-a zi a calendarului gregorian și a 264-a zi în anii bisecți. Mai sunt 102 zile până la sfârșitul anului.

19 Sep 2019
Publicat în Panorama

Brad Pitt a strălucit la premiera din Los Angeles a filmului 'Ad Astra', o dramă care se petrece în spaţiu, în regia lui James Gray, şi în care actorul joacă rolul principal, relatează EFE.

19 Sep 2019
Publicat în Panorama

Supravieţuitorii celor două saga 'Twilight' şi 'Jurasic Park', Kirsten Stewart şi Sam Neill, vor inaugura vineri cea de-a 67-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film de la San Sebastian, într-un an în care va fi omagiată actriţa Penelope Cruz, iar cinematografia spaniolă îşi întoarce din nou privirile spre Războiul Civil, relatează joi EFE.

19 Sep 2019
Publicat în Panorama

Oficialii din Dubai au promis că vor uimi lumea şi au făcut publice imaginile spectaculoase cu domul de oțel care va domina centrul de expoziții la Expoziţia Mondială din 2020.

19 Sep 2019
Publicat în Calendar

19 septembrie este a 262-a zi a calendarului gregorian și a 263-a zi în anii bisecți. Mai sunt 103 zile până la sfârșitul anului.

19 Sep 2019
Publicat în Horoscop

Vibraţia zilei este 1 şi o să lăsăm deoparte trecutul să-ncepem lucruri noi, de succes.

18 Sep 2019
by  - 
Publicat în Panorama

Cosmonauţii ruşi vor „imprima” la sfârşitul lunii septembrie pe Staţia Spaţială Internaţională (ISS) ţesuturi musculare, a declarat miercuri Yusef D. Khesuani, responsabil al companiei ruse 3D Bioprinting Solutions, relatează EFE, citat de Agerpres.

18 Sep 2019
by  - 
Publicat în Curiozitati

Pentru o sănătate optimă somnul este esenţial. Asociaţia Americană de Medicină a Somnului şi Societatea de Cercetare a Somnului, în urma unui studiu, a ajuns la un consens în privinţa cantităţii de somn recomandate în cazul adulţilor.

18 Sep 2019
by  - 
Publicat în Panorama

Un avocat care-l reprezintă pe avertizorul de integritate american Edward Snowden la Moscova a insistat miercuri că Rusia nu a avut succes în încercarea de a-l recruta pe fostul colaborator al Agenţiei Naţionale de Securitate a SUA, relatează dpa, citat de Agerpres.

18 Sep 2019
by  - 
Publicat în Panorama

Noile forme de muncă, cunoscute sub denumirea de „gig economy”, se dovedesc a fi o oportunitate pierdută pentru ca ţările sărace din Europa de Est să pună capăt pierderii de mână de lucru calificată, relatează Bloomberg, citat de Agerpres.

Pagina 1 din 511