Evenimentul zilei

Mie07172019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Externe Panorama
Evenimentul zilei - Panorama
16 Iul 2019
by  - 
Publicat în Curiozitati

Programul istoric Apollo al Agenţiei Spaţiale Americane (NASA) a constat dintr-o serie de zboruri în cosmos cu echipaj uman, realizate în anii '60-'70, având ca scop principal aselenizarea unui om şi întoarcerea sa în siguranţă pe Pământ. 

16 Iul 2019
by  - 
Publicat în Panorama

Sonda spaţială Juno, aparţinând NASA, a surprins această imagine a unui vortex deschis în atmosfera planetei Jupiter, al cărui centru este întunecat la culoare, sugerând profunzimea până la care coboară această furtună printre straturile atmosferei joviene.

16 Iul 2019
by  - 
Publicat în Panorama

O imagine în mărime naturală a rachetei care i-a transportat pe astronauţii americani pe Lună în urmă cu 50 de ani va fi proiectată, timp trei nopţi în această săptămână, pe faţada Monumentului Washington în cadrul evenimentelor care marchează momentul istoric al aselenizării, relatează DPA, citată de Agerpres.

16 Iul 2019
by  - 
Publicat în Panorama

La exact 50 de ani de la lansarea misiunii Apollo 11, în data de 16 iulie 1969, Luna va oferi marţi spectacolul unei eclipse parţiale care va putea fi admirată din majoritatea regiunilor Terrei. 

16 Iul 2019
by  - 
Publicat în Horoscop

Astrologii întrevăd veşti bune pentru nativi în această zi, atât în dragoste, cât şi în sfera afacerilor. Aveţi curaj şi încredere în forţele proprii şi veţi reuşi să duceţi la bun sfârşit fiecare proiect la care v-aţi tot gândit. Unii nativi îşi vor cunoaşte sufletul-pereche sau vor lua decizii importante în dragoste. 

16 Iul 2019
by  - 
Publicat în Calendar

16 iulie este a 197-a zi a calendarului gregorian și a 198-a zi în anii bisecți.

15 Iul 2019
Publicat în Panorama

Cel puţin 22 de persoane şi-au pierdut viaţa şi numeroase altele sunt date dispărute în regiunea Kashmir controlată de Pakistan după o viitură şi alunecări de teren provocate de ploile torenţiale, au declarat luni oficiali, relatează Xinhua şi dpa.

15 Iul 2019
Publicat în Panorama

Ministerul Agriculturii de la Sofia a adoptat luni planul de acţiune menit să dezvolte până în 2027 producţia agricolă organică, în condiţiile în care Bulgaria este cel mai mare producător de ulei de trandafir organic şi de lavandă din lume, transmit Novinite şi Xinhua.

15 Iul 2019
Publicat în Panorama

"Spider-Man: Far from Home", noul lungmetraj din seria de aventuri ale Omului-Păianjen, se menţine pe prima poziţie a box-office-ului nord-american după al doilea weekend de proiecţii pe ecrane, devansând cu mult concurenţa, în special "Toy Story 4", potrivit datelor provizorii publicate duminică de compania de specialitate Exhibitor Relations şi citate de AFP.

15 Iul 2019
Publicat în Panorama

Cel puţin o persoană şi-a pierdut viaţa şi sute de case au fost distruse după ce un cutremur violent, cu magnitudinea de 7,3 grade, s-a produs duminică în estul Indoneziei, potrivit primului bilanţ oficial emis luni, citat de AFP.

15 Iul 2019
Publicat în Calendar

15 iulie este a 196-a zi a calendarului gregorian și a 197-a zi în anii bisecți.

15 Iul 2019
Publicat în Horoscop

 – Berbec:
S-ar putea să nu fie chiar atât de simplu, pe cât credeai, să duci la bun sfârșit tot ce ți-ai propus pentru astăzi sau pentru viitorul apropiat.

14 Iul 2019
Publicat în Panorama

Confruntări au avut loc duminică în Hong Kong între poliţie şi manifestanţi în timpul unei demonstraţii uriaşe, convocate pentru a cincea săptămână pentru a protesta împotriva guvernului local susţinut de Beijing, informează AFP şi dpa.

14 Iul 2019
Publicat în Panorama

Autorităţile egiptene au decis să permită accesul turistic în două piramide aflate la sud de Cairo, pentru prima oară din 1965 şi până în prezent, după ce s-au încheiat lucrările de restaurare ale acestor monumente antice, conform unui comunicat al Ministerului pentru Antichităţi, informează duminică DPA.

Pagina 1 din 496