Evenimentul zilei

Vi11172017

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Politică
Evenimentul zilei - Politica
17 Noi 2017
Publicat în Opinii

Oamenii înțelepți spun că trebuie să avem măsură în toate: în mâncare, în băutură, în ceea ce vrem să arătăm sau să pretindem că suntem…  

17 Noi 2017
by  - 
Publicat în Politica

Fostul președinte Traian Băsescu al României, Traian Băsescu, a declarat într-un interviu pentru Europa Liberă că îi sfătuiește pe simpatizanții săi din Republica Moldova să nu meargă, duminică, la referendumul pentru demiterea primarului Capitalei, Dorin Chirtoacă.

17 Noi 2017
by  - 
Publicat în Politica

Analistul politic, Gheorghe Cojocaru, a declarat într-un interviu pentru Europa Liberă că referendumul de duminică nu se va solda cu rezultatul sperat de către socialiști și că chișinăuenii nu vor face coadă la secții de votare în cadrul referendumului pentru demiterea lui Dorin Chirtoacă.

17 Noi 2017
Publicat în Politica

Vicepremierul pentru integrare, Gheorghe Bălan, a declarat după anunțul de mobilizare generală care se desfășoară, vineri, în Transnistria, că autoritățile constituționale de la Chișinău, precum și partenerii externi, chiar și cei implicați în formatul de negocieri 5+2, sunt cu toții îngrijorați de aceste manevre.

17 Noi 2017
by  - 
Publicat în Politica

Președintele prorus Igor Dodon face din nou campanie pentru PSRM, implicându-se în acțiunea acestora de încercare de demitere a primarului Capitalie, Dorin Chirtoacă, în unrma unui referendum.

 

17 Noi 2017
by  - 
Publicat în Politica

Sarcina opoziției de dreapta în alegerile parlamentare de anul viitor este să mobilizeze masa critică de oameni care crede în democrație, în pofida tuturor decepțiilor prin care au trecut din cauza guvernărilor proaste. Declarația a fost făcută de președinta Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, în cadrul emisiunii „Politica” de la postul de televiziune TV8, transmite IPN.

16 Noi 2017
Publicat în Politica

Federația Rusă nu va accepta niciodată extinderea frontierei Uniunii Europene și a Alianței Nord Atlantice, cuprinzând și Republica Moldova. Totodată, prioritatea Uniunii Europene pentru următoarele decenii este extinderea către Peninsula Balcanică, dar nu spre est. Singura soluție ca cetățenii moldoveni să fie europeni este unirea Republicii Moldova cu România. 

16 Noi 2017
by  - 
Publicat în Politica

Liderii PLDM l-a acuzat public, într-o conferință de presă că răspândește manipularea Rusiei de natură identitară prin crearea filmului propagandistic despre istoria Moldovei, lansat recent sub patronajul Administrației Prezidențiale.

16 Noi 2017
by  - 
Publicat în Politica

Președintele Parlamentului Andrian Candu, a declarat, joi, în cadrul unei conferințe de presă că nu a fost contactat până acum de nimeni din România și că acolo DIICOT cercetează „in rem” anumite fapte aduse la cunoștință de omul de afaceri Veaceslav Platon care se află în prezent în închisoare în Republica Moldova.

16 Noi 2017
by  - 
Publicat în Politica

Fostul președinte al României, în prezent președinte de onoare al PUN, Traian Băsescu, a declarat, miercuri seară, într-un interviu pentru Europa Liberă, că România este țara cu cel mai mare potențial de dezvoltare economică din regiune, membră a NATO și UE și că politicenii de la Chișinău se joacă cu sensibilități identare ale populației, în timp ce nu au niciun plan viabil de dezvoltare a R. Moldova.

16 Noi 2017
by  - 
Publicat în Politica

SUA vor să dea un semnal puternic în România legat de derapajele din zona justiției, astfel că șeful diplomației americane Rex Tillerson a aterizat, joi noapte, la București.

16 Noi 2017
Publicat în Politica

Administrația separatistă de la Tiraspol a ordonat ca totți bărbații cu vârste cuprinde între 18-50 de ani să fie prezenți în cadrul unei mobilizări generale ce ar urma să aibă loc pe 17 noiembrie în regiunea separatistă transnistreană.

16 Noi 2017
by  - 
Publicat în Politica

Lidera PAS, Maia Sandu, împreună cu echipa de conducere a formațiunii au protestat, joi, în fața Procuraturii legat de un răspuns al acestei instituții în care aceasta a adus la cunoștință că nu există suficiente probe legate de începerea urmării penale împotriva liderul PD, Vlad Plahotniuc.

Pagina 1 din 327