Evenimentul zilei

Ma05262020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Politică PCRM nu vrea în UE. Membrii fracțiunii au declarat că nu vor vota pentru ratificarea Acordului de Asociere

PCRM nu vrea în UE. Membrii fracțiunii au declarat că nu vor vota pentru ratificarea Acordului de Asociere

19 Iunie 2014 - 

Fracţiunea PCRM a anunţat în cadrul plenului Parlamentului, că nu va vota pentru ratificarea Acordului de Asociere cu UE.

Deputatul Vladimir Vitiuc a spus că fracţiunea susţine modernizarea ţării, însă acest acord în niciun fel nu va oferi oportunităţi de dezvoltare. De asemenea, acest acord contravine mai multor articole din Constituţiei şi este în pericol suveranitatea şi independenţa Republicii Moldova, a mai spus deputatul.

La aceeaşi şedinţă, PCRM a solicitat audierea premierului Iurie Leancă privind conţinutul Acordului de Asociere, însă propunerea nu a fost votată.

Moldova urmează să semneze Acordul de Asociere cu UE pe 27 iunie. Deputaţii din majoritatea parlamentară îşi propun să-l ratifice până la sfârşitul lunii iulie.

Evzmd.md

Website evzmd.md

1 comentariu

  • Link la comentariu Ion Joi, 19 Iunie 2014 12:51 postat de Ion

    Circul comunist continua, ca doar Voronin cu citeva zile in urm adeclara ca PCRM preia cursul pro European, oare cum poti s adeclari curs PRO EUropena iar activitatea sa fie anti?! De aceea si declara Marian Lupu ca nu e credibil acest Voronin cu declaratia sa Pro Europena.

Lasă un comentariu