Evenimentul zilei

Dum06072020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Politică Dorin Chirtoacă a reacționat la declarațiile lui Renato Usatâi

Dorin Chirtoacă a reacționat la declarațiile lui Renato Usatâi Recomandat

22 Iunie 2015 - 

Dorin Chirtoacă a reacționat la declarațiile lui Renato Usatâi.

Asta după ce primarul ales al municipiului Bălți, a postat pe Internet un filmuleț în care îi promite lui Dorin Chirtoacă, candidat PL la funcția de primar general al capitalei, că în cazul în care pierde alegerile din 28 iunie, îi va construi la Colonița o copie a Mausoleului lui Lenin, Chirtoacă a reacționat. Chirtoacă a postat un video pe pagina sa de Facebook, în care i se adresează lui Usatâi și spune că: „Vrabia mălai visează. Pentru mausoleu, mulțumim, dar eu cumva la cimitir, dar numai peste vreo 50 de ani. După ce vom curăți Moldova de toate „leprele”. Mausoleu poate ți-or construi dumitale bălțenii, o să fiți doi cumuniști cu mausolee. Lenin în primul și Usatîii - ultimul”.

Acesta i-a mai transmis noului primar din Bălți că: „Moldova nu este a voastră și nici a lor, dar este a copiilor, copiilor, copiilor noștri, așa cum spunea Ștefan cel Mare. Salut de la Ștefan. Iar dacă ar fi după legea lui, ți-ar sta capul acolo unde îți stau picioarele. Drept cu sabia care o vezi te-ar aranja. Așa să puteți să-i spuneți lui Putin și FSB-ului rusesc că alegerile deja le-ați pierdut. Să vă caute dumitale și lui „Zina” loc în Piața Roșie, să vindeți niște răsărită. Iată ăsta e adevărul, dar puterea este în unire”.

Amintim că noul primar ales din Bălți, Rento Usatâi a declarat că o va susține pe Zinaida Greceanâi, candidat din partea PSRM, la funcția de Primar general al Chișinăului, în turul II.

Lasă un comentariu