Evenimentul zilei

Ma04072020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Politică În căutarea c...catului pierdut! Renato vrea să își ducă partidul în casa pe care s-a defecat (VIDEO)

În căutarea c...catului pierdut! Renato vrea să își ducă partidul în casa pe care s-a defecat (VIDEO) Recomandat

23 Iulie 2016 - 

Liderul Partidului Nostru confirmă apetitul politicienilor pentru fecale și vrea să își mute partidul în sediul a cărui intrare a umplut-o cu dejecții în toamna anului trecut.

Media

În noaptea de 10/11 octombrie 2015, o camionetă privată, cu numerele ascunse, a intrat intenționat în scările de la intrarea în clădirea în care PLDM avea cartierul general la acea vreme. Intrarea în sediul „verzilor” a fost inundată cu câteva tone de dejecții deversate din vidanja mașinii, imaginile de la fața locului devenind viral pe internet. Toate firele acestei acțiuni scatologice duceau către Renato Usatîi, cel care a postat în premieră imaginile, la câteva minute după incident. Ca de obicei, autoritățile moldovenești nu au dus la final ancheta privind acest gest dezgustător al primarului de Bălți, iar politicianul diuretic a scăpat nepedepsit pentru „gluma” sa.

Surpriză însă, într-o știre televizată de Pro TV Chișinău, Renato anunță că a vizitat localul respectiv. Nu în căutarea mirosurilor familiare, ci pentru a închiria un sediu pentru propriul său partid. Parafrazând o cunoscută formulă biblică, se poate spune că formațiunea politică a lui Usatîi „din c...t s-a născut, în c..t se întoarce!”. Fie-i urina ușoară!

Lasă un comentariu