Evenimentul zilei

Sam09222018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Politică VIDEO// Maia Sandu, chemată ca martor pentru susținerea acuzațiilor împotriva lui Plahotniuc. Ce atitudine au avut procurorii față de ea

VIDEO// Maia Sandu, chemată ca martor pentru susținerea acuzațiilor împotriva lui Plahotniuc. Ce atitudine au avut procurorii față de ea Recomandat

12 Octombrie 2017 - 

Maia Sandu a declarat, joi, la ieșirea de la Procuratură că procurorii vor ancheta acuzații aduse de ea liderul PD Vlad Plahotniuc de uzurpare a puterii de stat, dar nu înainte ca procurorii să-i aducă la cunoștință că ar putea fi trasă la răspundere penală, în cazul unui denunț fals.

Media

„Astfel, am fost invitat mâine (vineri -n.r.) la următoarea ședință în calitate de martor”, a declarat Maia Sandu care a spus că procedurile folosite de procurori în acest caz ar aduce a intimidare. Ea a mai amintit că în cazul unui denunț similar în cazul președintelui prorus Igor Dodon, procurorii nu au făcut demersuri similare, limitându-se în a respinge acea cerere.

Maia Sandu a spus că a prezentat la Procuratură probele prezentante deja în public de specialiști privind capturarea instituțiilor statului și că acum este de datoria procurorilor să analizeze aceste lucruri.

 

 

 

Lasă un comentariu