Evenimentul zilei

Vi12142018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Politică „Mi-aș dori ca și în Primărie să fie același sistem de disciplină pe care îl aveți voi”. Silvia Radu i-a premiat pe salvatorii și pompierii DSE

„Mi-aș dori ca și în Primărie să fie același sistem de disciplină pe care îl aveți voi”. Silvia Radu i-a premiat pe salvatorii și pompierii DSE

10 Februarie 2018 - 

Primarul general interimar al municipiul Chișinău, Silvia Radu, a participat la gala de premiere a salvatorilor și a pompierilor din Republica Moldova. Șefa de la Primărie le-a dat profesioniștilor diplome de onoare și a remarcat capacitatea instituțională a Direcției Situații Excepționale (DSE).

„Mi-aș dori foarte mult ca sistemul de disciplină, curaj și devotament, acel pe care îl aveți voi, să fie și în Primăria municipiului Chișinău fiindcă sunteți un exemplu de urmat”, a spus Radu.

„Cred că chișinăuienii pot fi liniștiți acasă atunci când au în spatele lor o echipă atât de puternică și bine organizată”, a remarcat doamna primar. 

Diplomele pentru profesionalism, perseverență și responsabilitate le-au fost oferite pompierilor și salvatorilor din sectoarele Râșcani și Centru, șefului secției Protecție Civilă și șefului Direcției Situații Excepționale.

 

Lasă un comentariu