Evenimentul zilei

Joi01172019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Politică Consilierul PDM care a accidentat mortal un copil în Corjeuți, DAT AFARĂ din partid

Consilierul PDM care a accidentat mortal un copil în Corjeuți, DAT AFARĂ din partid

27 Februarie 2018 - 

Partidul Democrat a solicitat Biroului teritorial Briceni să inițieze procedurile statutare pentru a-l exclude din formațiune pe consilierul local Iurie Groza, care a accidentat mortal un copil pe un drum din satul Corjeuți, iar apoi a fugit de la locul faptei, transmite IPN.

„Cazul lui Iurie Groza de la Briceni este unul regretabil. PDM condamnă cu fermitate astfel de comportament, atât înainte de accident, când domnul Groza a urcat în stare de ebrietate la volan, cât și fuga de la locul accidentului”, a declarat liderul PDM, Vlad Plahotniuc, la briefingului săptămânal al formațiunii.

Accidentul s-a produs duminică seara, 25 februarie. Copilul, în vârstă de 7 ani, se deplasa împreună cu mama pe marginea drumului când a fost lovit de mașină, dar femeia a scăpat fără leziuni. Deși mai era conștient când au ajuns medicii, pe drum spre spital copilul s-a stins. Șoferul, în vârstă de 32 de ani, a fugit de la fața locului, dar a fost reținut în scurt timp. Testele au arătat că era în stare avansată de ebrietate.

Lasă un comentariu