Evenimentul zilei

Vi04192019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Politică VIDEO// Dodon, desființat: „Este un om complexat, un om care nu-și poate depăși condiția”. Despre cine se spune că îl UMILEȘTE

VIDEO// Dodon, desființat: „Este un om complexat, un om care nu-și poate depăși condiția”. Despre cine se spune că îl UMILEȘTE Recomandat

11 Aprilie 2018 - 

Prezent la emisiunea „Important” pe TVC21, deputatul PMP Eugen Tomac a declarat marți seară că Dodon este un personaj politic complexat, care se simte inutil deoarece nu are nicio putere, fapt ce îi sporește frustrările.

Media

video credit: Realitatea.md

Declarațiile astea (contra Unirii-n.r.), spuse cu atâta iresponsabilitate, îl duc spre zona ridicolului. Faptul că aruncă asemenea teme arată a disperare. Igor Dodon este un om complexat, un om care nu-și poate depăși condiția, se simte un om care a ajuns într-o poziție pe care și-a dorit-o foarte mult, fiind ales direct, dar care nu are pârghii. Mai mult, se vede foarte limpede că Guvernul actual, majoritatea actuală, mai bine-spus Plahotniuc, îl umilește ori de câte ori are chef”, a spus Tomac.

El a mai spus că tocmai din această situație, el și-a orientat toată frustrarea și ura în direcția României. „Toate aceste lucruri arată cât de neputincios este și cât de complexat este. Faptul că și-a găsit o temă în care încearcă să-și înghesuie toată frustrarea, trimițând tot felul de prostii la adresa României, îl duce într-o zonă ridicolă care i se va întoarce în cap”, a mai precizat el.

 

Despre eventualitatea unui „război civil”, în cazul scenariul Unirii, deputatul român a afirmat că „războiul civil e doar în capul lui”, cu referire la afirmațiile constante făcute de Dodon pe acest subiect pentru presa din Rusia.

Lasă un comentariu