Evenimentul zilei

Vi04192019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Politică A reușit și Dodon să aducă pe cineva: modelul său politic, supranumit și ultimul „dictator din Europa”, vine la Chișinău

A reușit și Dodon să aducă pe cineva: modelul său politic, supranumit și ultimul „dictator din Europa”, vine la Chișinău Recomandat

11 Aprilie 2018 - 

Președintele prorus Igor Dodon a anunțat, miercuri, că îl va primi la Chișinău săptămâna viitoare pe liderul de la Minsk, Aleksandr Lukașenko.

„Astăzi am avut o întrevedere cu Ambasadorul Republicii Belarus în Republica Moldova, Serghei Ciciuc. În cadrul întrevederii am discutat detalii privind vizita oficială în Moldova a președintelui Republicii Belarus, Alexandr Lukașenko, care va avea loc la invitația mea, în perioada 18-19 aprilie curent”, a scris Dodon pe Facebook.

 

La Chișinău, Lukașenko se va întâlni cu Igor Dodon, premierul Pavel Filip și vor fi semnate mai multe acorduri bilaterale. Lukașenko nu va veni cu mâna goală și va dona mai multe unități de tehnică. Și Dodon a fost prezent într-o vizită la Minsk în vara anului trecut. 

Lasă un comentariu