Evenimentul zilei

Vi04192019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Politică VIDEO SCANDALOS// „Moștenirea” lui CEBAN. Pe cine lasă în locul său drept purtător de vorbe pentru DODON

VIDEO SCANDALOS// „Moștenirea” lui CEBAN. Pe cine lasă în locul său drept purtător de vorbe pentru DODON Recomandat

12 Aprilie 2018 - 

Așa cum a anunțat încă de zilele trecute, candidatul PSRM la fotoliul de primar al Chișinăului, Ion Ceban, va lăsa locul altcuiva pe perioada campaniei electorale.

Media

El a anunțat, joi, că atribuțiile sale vor fi preluate de consilierul în domeniul juridic al președintelui, Maxim Lebedinschi.

Anterior, în 2015, în presa din R. Moldova a apărut o înregistrare în care Maxim Lebedinschi îl îl înjura și în amenințat pe un alt cetățean cu care intrare în conflict.

Ascultă încoace „skatină”, n**ui! Să te ferești în viață de mine. M-ai înțeles?! Eu nu-s om „zlopametnâi”, n**ui, dar nu dă Doamne să-mi mai nimerești în cale, na!”, mai spune acesta.

Ceban și-a depus și mandatul de consilier municipal în cadrul Primăriei Chișinău după ce a depus actele, marți, la Consiliul Electoral pentru a se înregistra în calitate de candidat la funcția de primar al Capitalei. Anterior, acesta a deținut și funcția de consilier în domeniul politic al lui Igor Dodon.  

Lasă un comentariu